Pullman merkwaarden Marlous

Moon Slaapadviseurs

"Alles voor goed slapen". Wij zijn Moon Slaapadviseurs. Ons werk is pas geslaagd als u goed slaapt. Met oprechte aandacht en passende zorg komen wij tot dat ene bed dat u laat slapen als een roos. Bezoek onze showroom in Woonmall Alexandrium. Wilt u verzekerd zijn van al onze tijd en aandacht? Plan uw bezoek dan online via de onderstaande button.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Watermanweg 207
 • 3067 GA ROTTERDAM

Locatie

Parkeren Betaald parkeren bij de winkel.

Waarom Moon Slaapadviseurs?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Airconditioning
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Levering op zaterdag mogelijk
 • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Moon Slaapadviseurs reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Moon Slaapadviseurs in Rotterdam, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Rotterdam? Moon Slaapadviseurs in Rotterdam, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Moon Slaapadviseurs voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Rotterdam, Schollevaar, Prins Alexander, Rotte, Oud verlaat, Berschenhoek, Hillegersberg, Crooswijk en Kralingen bent u bij Moon Slaapadviseurs in Rotterdam aan het juiste adres. Moon Slaapadviseurs is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Moon Slaapadviseurs over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Moon Slaapadviseurs is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Moon Slaapadviseurs heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Moon Slaapadviseurs in Rotterdam.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen