Pullman merkwaarden Marlous

Nuland Woonstijl

We zijn een complete Woonwinkel in de kop van Noord-Holland met een slaapafdeling van 500 m2. Als erkend lokaal bedrijf willen we u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen voor het beste slaapcomfort. Wilt u verzekerd zijn van onze onverdeelde aandacht? Plan dan uw bezoek aan onze showroom via onderstaande button.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Nieuweweg 10-14
  • 1761 EH ANNA PAULOWNA

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Nuland Woonstijl?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Airconditioning
  • Ruime betaalmogelijkheden
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Nuland Woonstijl reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Nuland Woonstijl in Anna Paulowna, Noord-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Anna Paulowna? Nuland Woonstijl in Anna Paulowna, Noord-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Nuland Woonstijl voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Anna Paulowna, Den Helder, Schagen, Dijk en waard, Opmeer en Medemblik bent u bij Nuland Woonstijl in Anna Paulowna aan het juiste adres. Nuland Woonstijl is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Nuland Woonstijl over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Nuland Woonstijl is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Nuland Woonstijl heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Nuland Woonstijl in Anna Paulowna.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen