Omsels Slaap – en Woonadviseurs

Omsels Slaap – en woonadviseurs in Panningen is een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring. Ontdek en probeer het Pullman assortiment uit in de ruime en overzichtelijke showroom. Bent u minder goed te been? Dan zorgt het team van Omsels slaap- en woonadviseurs ervoor dat u thuis wordt opgehaald en ook weer veilig naar huis wordt gebracht. Eenmaal in de winkel aangekomen kunt u zich eenvoudig voortbewegen door de ruimte. Er is zelfs een handige traplift aanwezig, zodat iedereen ontspannen naar de showroom toe kan komen.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Raadhuisstraat 7
 • 5981 BA PANNINGEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Omsels Slaap – en Woonadviseurs?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Airconditioning
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Levering op zaterdag mogelijk
 • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Omsels Slaap - en Woonadviseurs reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Afspraak inplannen bij Omsels Slaap- en woonadviseurs in Panningen

Het is mogelijk om een afspraak in te plannen met een van de adviseurs, zodat zij u alle Pullman producten kunnen laten zien. U hoeft dan niet alleen alle producten langs, maar ontvangt de hulp en informatie van de experts in de winkel. Zij zorgen ervoor dat u een bed of matras koopt, dat écht bij u past. Plan dus nu snel uw afspraak en ervaar een service van hoger niveau. De medewerkers van Omsels Slaap- en woonadviseurs plannen meer dan voldoende tijd voor u in, zodat u zeker weet dat al uw vragen beantwoord kunnen worden.

De beddenspeciaalzaak in Panningen, Limburg

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Panningen? Omsels Slaap– en woonadviseurs helpt u met deskundig advies. Twijfelt u over uw nieuwe matras of bed en wat voor slaapcomfort nu echt bij uw lichaam past? Voor een uitgebreid assortiment in de omgeving van: Panningen, Venlo, Beesel, Leudal, Nederweert, Asten, Deurne en Horst a.d. Maas bent u bij Omsels Slaap– en woonadviseurs in Panningen aan het juiste adres. Omsels Slaap- en woonadviseurs is een officiële Pullman dealer. Dus voor het uitproberen van ons assortiment slaapproducten rijdt u snel naar de showroom. Vergeet niet dat er ook een mogelijkheid is om opgehaald te worden. Komt u zelf met de auto? Dan kunt u deze heel gemakkelijk parkeren voor deur! Daarnaast ontvangt u bij deze dealer diverse garantiemogelijkheden. Voor meer informatie over de garantie op de slaapproducten van Omsels Slaap- en woonadviseurs neemt u contact op met deze Pullman dealer.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen