Omsels Slaap – en Woonadviseurs

Omsels Slaap- en Woonadviseurs is een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in de slaperbranche en is dan ook het adres voor een goed slaapadvies! In onze showroom van ruim 1000m2 staan alle bekende merken en ons huismerk overzichtelijk gepresenteerd, onder het genot van een kopje koffie zullen onze verkoopadviseurs samen met u proberen de ultieme slaapoplossing te vinden, onze slogan is dan ook “Wij hebben een slaapoplossing voor iedereen”.

Plan online uw bezoek aan onze showroom en ontvang een draadloze Pullman bluetooth speaker bij uw aankoop.

Meer info

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Raadhuisstraat 7
 • 5981 BA PANNINGEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Waarom Omsels Slaap – en Woonadviseurs?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Airconditioning
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Levering op zaterdag mogelijk
 • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Omsels Slaap - en Woonadviseurs reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Omsels slaap- en woonadviseurs in Panningen, Limburg

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Panningen? Deze beddenwinkel in Panningen, Limburg biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Omsels Slaap – en Woonadviseurs voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Panningen, Venlo, Beesel, Leudal, Nederweert, Asten, Deurne en Horst a.d. Maas bent u bij Omsels Slaap – en Woonadviseurs in Panningen aan het juiste adres. Omsels Slaap – en Woonadviseurs is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt deze beddenzaak over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Omsels Slaap – en Woonadviseurs is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Omsels Slaap – en Woonadviseurs heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Omsels Slaap – en Woonadviseurs in Panningen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen