Pullman merkwaarden Richard

Passie voor Slapen IJmuiden

Passie voor Slapen is dé slaapspeciaalzaak in IJmuiden en omgeving. Iedereen verdient een goede en gezonde nachtrust, daar adviseren we onze klanten graag in. De naam zegt het al, we hebben een echte passie voor slapen! Ons assortiment biedt alles voor een goede nachtrust, kussens, matrassen, bedden, boxsprings en hoogwaardig bed textiel. In elk gesprek nemen wij graag de tijd voor het beste advies op maat. Beter slapen begint bij Passie voor Slapen. Wilt u verzekerd zijn van onze onverdeelde aandacht? Plan dan vast uw bezoek via onderstaande button.
Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Lange Nieuwstraat 189
 • 1972 GH IJMUIDEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Passie voor Slapen IJmuiden?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Airconditioning
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Passie voor Slapen IJmuiden reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Passie voor Slapen in IJmuiden, Noord-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van IJmuiden? Passie voor Slapen in IJmuiden, Noord-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Passie voor Slapen IJmuiden voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s IJmuiden, Beverwijk, Zaanstad, Haarlemmermeer, Haarlem en Bloemendaal bent u bij Passie voor Slapen IJmuiden aan het juiste adres. Passie voor Slapen IJmuiden is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Passie voor Slapen IJmuiden over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Passie voor Slapen IJmuiden is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Passie voor Slapen IJmuiden heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Passie voor Slapen in IJmuiden.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen