Pullman merkwaarden Barbara

Profita Comfortabel Wonen

Ontdek de verschillende boxsprings en matrassen uit het Pullman assortiment bij Profita Comfortabel Wonen in Aalst-Waalre. Al meer dan 50 jaar hét adres voor een goed bed. Als u er bij stilstaat dat een boxspring van Pullman 25 jaar mee kan gaan, dan wilt u wel het perfecte bed aanschaffen dat volledig aansluit op uw verwachtingen. Gelukkig kunnen de medewerkers van Profita Comfortabel Wonen u hierbij helpen. Dit geeft u de zekerheid dat u investeert in het juiste bed en hier de komende tientallen jaren een optimale nachtrust van zult ervaren. Meer weten over Profita Comfortabel Wonen? Lees hieronder dan snel verder!

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Gestelsestraat 59
  • 5582 HG AALST-WAALRE

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Profita Comfortabel Wonen?

  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Airconditioning
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Profita Comfortabel Wonen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Ruime beddenspeciaalzaak in Aalst-Waalre, Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Aalst-Waalre? Deze woonwinkel in Aalst-Waalre, Noord-Brabant, biedt u een ruim assortiment. Profita Comfortabel Wonen heeft alles onder één dak. U hoeft hierdoor niet verschillende winkels af te gaan. Alles voor de inrichting voor uw huis, inclusief slaapkamer, vindt u bij Profita Comfortabel Wonen. Het is een familiebedrijf dat u graag voorziet van het beste advies en u helpt bij uw slaapkeuzes. Woont u in een van de volgende regio’s: Aalst-Waalre, Valkenswaard, Bergeijk, Veldhoven, Eindhoven of Heeze-Leende? Dan is dit dé aanbieder van hoogwaardige slaapproducten bij u in de buurt. Profita Comfortabel Wonen is een erkend Pullman dealer. U vindt hier verschillende Pullman producten, welke u zelf kunt uitproberen. Alleen zo weet u zeker dat u het juiste product koopt voor de komende tientallen jaren.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Profita Comfortabel Wonen is een woonwinkel waar u ook een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Ervaren adviseurs helpen u om al uw wensen te vervullen en alle aankopen worden zorgvuldig geïnstalleerd bij u thuis. U hoeft u dus geen zorgen te maken als u een persoon bent met twee linkerhanden. De monteurs van Profita Comfortabel Wonen schieten u te hulp! Dankzij hun expertise staat het bed binnen de kortste keren perfect gemonteerd in uw slaapkamer. Vraag de medewerkers van Profita Comfortabel Wonen naar de mogelijkheden.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen