Richter Slaapcomfort

Richter Slaapcomfort, uw beste partner tussen ‘welterusten’ en ‘goedemorgen’. Er zijn ontzettend veel bed- en matrascombinaties. Zoveel, dat u door de bomen het bos niet meer ziet…. Maar, geen zorgen! Wij nemen ruimschoots de tijd om u van een passend advies te voorzien. Door de juiste vragen te stellen en goed te kijken, komen we bij de combinatie die het beste bij u past. Wij doen dat met vakkennis, jarenlange ervaring van onze slaapadviseurs en door persoonlijke aandacht.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Kuipersdijk 71
 • 7512 CB ENSCHEDE

Locatie

Parkeren Gratis parkeren naast de winkel

Waarom Richter Slaapcomfort?

 • Advies aan huis
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Airconditioning
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Richter Slaapcomfort reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Richter Slaapcomfort in Enschede, Overijssel

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Enschede? Deze beddenwinkel in Enschede, Overijssel biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Richter Slaapcomfort voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Enschede,  Boekelo, Hengelo, Lonneker, Losser en Haaksbergen bent u bij Richter Slaapcomfort in Enschede aan het juiste adres. Richter Slaapcomfort is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt deze beddenzaak over verschillende modellen Pullman boxsprings, en de exclusieve Pullman Original collectie. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Bed of matras kopen in Enschede?

Richter Slaapcomfort is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Richter Slaapcomfort heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Richter Slaapcomfort in Enschede.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen