Pullman merkwaarden Richard

Rikels Slaapexperts

Wij zijn uw specialist in slaapcomfort Onze droom begon in 1897, die van u begint bij Rikels. Familiebedrijf Rikels Slaapexperts is al meer dan 100 jaar specialist op het gebied van slaapcomfort. Als de beste beddenwinkel van Nederland ervaart u bij ons een informele en gezellige sfeer, maar er wordt hard gewerkt en vooral ook geadviseerd. We hebben zelf rechtstreeks contact met onze fabrikanten, waardoor wij snel kunnen handelen en veel mogelijkheden hebben om aan te sluiten op uw wensen.
Pullman Express actie

Gratis bedverlichtingspakket t.w.v. €255

Bij aankoop van een 𝗣𝘂𝗹𝗹𝗺𝗮𝗻 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗼𝘅𝘀𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗲𝘁 ontvangt u tijdelijk een 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗯𝗲𝗱𝘃𝗲𝗿𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀𝗽𝗮𝗸𝗸𝗲𝘁. Bezoek de Pullman adviseur in uw regio voor de voorwaarden.

Dealers

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Grote Voort 72-74
  • 8041 BG ZWOLLE

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Rikels Slaapexperts?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Rikels Slaapexperts reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Rikels Slaapexperts in Zwolle, Overijssel

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Zwolle? Rikels Slaapexperts in Zwolle, Overijssel biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Rikels Slaapexperts voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Zwolle, Kampen, Zwartewaterland, Staphorst, Dalfsen, Raalte, Olst-Wijhe en Hattem bent u bij Rikels Slaapexperts in Zwolle aan het juiste adres. Rikels Slaapexperts is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Rikels Slaapexperts over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Rikels Slaapexperts is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Rikels Slaapexperts heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Rikels Slaapexperts in Zwolle.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen