Pullman merkwaarden Pascal

Scherer Meubelcentrum BV

Scherer ‘gevoel voor wonen’ is een woninginrichter in het noorden van Groningen in de plaats Uithuizermeeden. In een showroom van ca.6500 m2 heeft Scherer alles op het gebied van woninginrichting onder 1 dak, waaronder ook onze afdeling slaapcomfort. Een goede nachtrust is een goed begin van de dag. Daarom is het belangrijk om u goed te laten adviseren over een nieuw matras of boxspring. Wij gaan graag samen met u op zoek naar het slaapsysteem welke het beste bij u past! Kom gerust een keer langs om te proefliggen en laat uw adviseren door een van onze collega’s.
Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Hoofdstraat 140
  • 9982 AK UITHUIZERMEEDEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Scherer Meubelcentrum BV?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Scherer Meubelcentrum BV reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Scherer Meubelcentrum BV in Uithuizermeeden, Groningen

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Uithuizermeeden? Scherer Meubelcentrum BV in Uithuizermeeden, Groningen biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Scherer Meubelcentrum BV voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Uithuizermeeden, Paapstil, Oldenzijl, Hefswal, Uithuizen, Katershorn, Oldörp, Holwinde en Oosternieland bent u bij Scherer Meubelcentrum BV in Uithuizermeeden aan het juiste adres. Scherer Meubelcentrum BV is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Scherer Meubelcentrum BV over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Scherer Meubelcentrum BV is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Scherer Meubelcentrum BV heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Scherer Meubelcentrum BV in Uithuizermeeden

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen