Pullman merkwaarden Barbara

Slaapadvies Van Dijk

Een goede nachtrust is zeer belangrijk. Een goed matras/bed is hierbij onmisbaar. Slaapadvies van Dijk levert alleen matrassen en boxspringcombinaties van de allerbeste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij u een gezonde en weldadige nachtrust garanderen. Sinds 2019 zijn wij, met een showroom van 400 m2, gevestigd aan de Zambonistraat in Kampen. Naast kwaliteit, zijn persoonlijke aandacht en service onze belangrijkste uitgangspunten. Afspraak is afspraak. Wij nemen uitgebreid de tijd om u van een vakkundig advies te voorzien en samen met u te ontdekken welk matras of bed het best past bij uw wensen. Vindt u het prettig om een afspraak bij u thuis te maken? Bel of mail ons en wij komen vrijblijvend bij u langs voor een passend advies op maat.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Zambonistraat 4A
  • 8263 CE KAMPEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Slaapadvies Van Dijk?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Advies aan huis
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Slaapadvies Van Dijk reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Slaapadvies Van Dijk in Kampen, Overijssel

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Kampen? Slaapadvies Van Dijk in Kampen, Overijssel biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Slaapadvies Van Dijk voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Kampen, Hasselt, Ens, Genemuiden, Vollenhove en Dronten bent u bij Slaapadvies Van Dijk in Kampen aan het juiste adres. Slaapadvies Van Dijk is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Slaapadvies Van Dijk over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Slaapadvies Van Dijk is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Slaapadvies Van Dijk heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Slaapadvies Van Dijk in Kampen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen