Pullman merkwaarden Pascal

Slaapkenner Lute

Slaapkenner Lute is een familiebedrijf sinds 1935 en vanaf het begin gevestigd in Limmen. Begonnen met een kleine ruimte aan de Kerkweg is Slaapkenner Lute nu uitgegroeid tot een gezonde en bloeiende slaapspeciaalzaak met een sfeervolle showroom die bestaat uit twee etages aan slaapcomfort en -inspiratie. Voor iedereen een slaapoplossing, en voor ieder budget. Wilt u verzekerd zijn van onze onverdeelde aandacht tijdens uw bezoek? Plan uw bezoek dan online via onderstaande button.
Pullman Express actie

Gratis bedverlichtingspakket t.w.v. €255

Bij aankoop van een 𝗣𝘂𝗹𝗹𝗺𝗮𝗻 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗼𝘅𝘀𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗲𝘁 ontvangt u tijdelijk een 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗯𝗲𝗱𝘃𝗲𝗿𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀𝗽𝗮𝗸𝗸𝗲𝘁. Bezoek de Pullman adviseur in uw regio voor de voorwaarden.

Dealers

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Kerkweg 1
 • 1906 AT LIMMEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Slaapkenner Lute?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
 • Levering op zaterdag mogelijk
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Slaapkenner Lute reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Slaapkenner Lute in Limmen, Noord-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Limmen? Slaapkenner Lute in Limmen, Noord-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Slaapkenner Lute voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Limmen, Bergen, Heiloo, Alkmaar, Uitgeest en Heemskerk bent u bij Slaapkenner Lute in Limmen aan het juiste adres. Slaapkenner Lute is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Slaapkenner Lute over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Slaapkenner Lute is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Slaapkenner Lute heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Slaapkenner Lute in Limmen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen