Pullman merkwaarden Barbara

Slaapsfeer Groesbeek

U kunt Pullman modellen, matrassen of boxsprings ervaren bij een uitgebreid netwerk van geselecteerde dealers door heel Nederland. Onze dealers lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe.
Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Ambachtsweg 13
  • 6562 AZ GROESBEEK

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Slaapsfeer Groesbeek?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Slaapsfeer Groesbeek reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Slaapsfeer in Groesbeek, Gelderland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Groesbeek? Slaapsfeer in Groesbeek, Gelderland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Slaapsfeer Groesbeek voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Groesbeek, Lingewaard, Zevenaar, Mook en Middelaar, Heumen en Nijmegen bent u bij Slaapsfeer Groesbeek aan het juiste adres. Slaapsfeer Groesbeek is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Slaapsfeer Groesbeek over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust

Wilt u een nieuw bed kopen?

Slaapsfeer Groesbeek is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Slaapsfeer Groesbeek heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Slaapsfeer Groesbeek.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen