Slaapspecialist Jongerius

Slaapspecialist Jongerius is blij onderdeel uit te maken van de "Pullman familie". Nederlands vakmanschap met mooie luxe eindproducten zoals boxsprings, toppers en natuurlijk de matrassen die jaarlijks hoog scoren in de test van de consumentenbond. Kom naar onze showroom om de ruime Pullman collectie zelf te ervaren.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Plein 5
  • 3991 DK HOUTEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Slaapspecialist Jongerius?

  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Slaapspecialist Jongerius reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Slaapspecialist Jongerius  in Houten, Utrecht

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Houten? Slaapspecialist Jongerius in Houten, Utrecht biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Slaapspecialist Jongerius voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Houten, De Lobben, Den Oord, Wulven, De Weerwolf, Wernaar, De Geer, Loerik en Wayen bent u bij Slaapspecialist Jongerius in Houten aan het juiste adres. Slaapspecialist Jongerius is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Slaapspecialist Jongerius over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust

Wilt u een nieuw bed kopen?

Slaapspecialist Jongerius is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Slaapspecialist Jongerius heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Slaapspecialist Jongerius in Houten.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen