Pullman merkwaarden Marlous

Slaapspecialist Oldenzaal

Wij zijn de familie Bruinsma en bieden u persoonlijke raadgeving tijdens een rondleiding langs tal van boxsprings, ledikanten, matrassen en meer. Alle varianten kunnen naar hartenlust uitgeprobeerd worden en met de vele mogelijkheden in kleuren en stoffen wordt het bed perfect afgestemd op uw interieurkeuzes. Uw nachtrust staat te allen tijde centraal, want dat is wat u van slaapspecialisten mag verwachten. Volgens klanten en omstanders is het een bedrijf een schoolvoorbeeld van bedrijven die nooit vervangen kunnen en zullen worden door het internet. Vanzelfsprekend omdat men een bed voor aanschaf vaak eerst getest wil hebben maar in het geval van Slaapspecialist Oldenzaal schuilt daar meer achter. Het is de oprechtheid, de uitgebreide kennis, het maatwerk en het werkplezier van de experts in dit familiebedrijf.
Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Eekboerstraat 71
  • 7575 AW OLDENZAAL

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Slaapspecialist Oldenzaal?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Slaapspecialist Oldenzaal reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Slaapspecialist in Oldenzaal, Overijssel

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Oldenzaal? Deze beddenwinkel in Oldenzaal, Overijssel biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Slaapspecialist Oldenzaal voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Oldenzaal, Berhuizen, De Thij, De Essen, Deurningen, De Lutte, Heemse, Losser bent u bij Slaapspecialist Oldenzaal in Oldenzaal aan het juiste adres. Slaapspecialist Oldenzaal is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Slaapspecialist Oldenzaal over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Slaapspecialist Oldenzaal is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Slaapspecialist Oldenzaal heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapprofessionals bij Slaapspecialist in Oldenzaal.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen