Pullman merkwaarden Marlous

Sleepconsult

Sleepconsult is een slaapspeciaalzaak waar uw slaapbehoefte en levenskwaliteit centraal staan. Klanten krijgen stuk voor stuk persoonlijk advies en begeleiding van onze ervaren slaapconsulenten. Voor elke slaapvraag is er een antwoord. Kom zeker eens een bezoekje brengen aan onze showroom van 1100 m².
Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Kuringersteenweg 496
 • B-3511 HASSELT

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Sleepconsult?

 • Advies aan huis
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Levering op zaterdag mogelijk
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Airconditioning
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Sleepconsult reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Sleepconsult in Hasselt, Limburg

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Hasselt? Sleepconsult in Hasselt, Limburg biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Sleepconsult voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Hasselt, Zonhoven, Heusden-Zolder, Alken, Wellen, Lummen en Kortessem bent u bij Sleepconsult in Hasselt aan het juiste adres. Sleepconsult is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Sleepconsult over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Sleepconsult is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Sleepconsult heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Sleepconsult in Hasselt.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen