Pullman merkwaarden Marlous

Stigter Interieur

Al 50 jaar het adres voor een goed advies in Pullman slaapcomfort. Naast matrassen, boxsprings, lattenbodems en bedkussens verkopen wij ook bed textiel. Wij nemen u graag mee in de ongekende luxe van een aangenaam slaapcomfort.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Koestraat 101
  • 2871 DP SCHOONHOVEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Stigter Interieur?

  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Stigter Interieur reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Stigter Interieur in Schoonhoven, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Schoonhoven? Stigter Interieur in Schoonhoven, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Stigter Interieur voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Schoonhoven, Zevender, Nieuwpoort, Langerak, Graafland, Bonrepas, Groot-Ammers, Bovenberg en Bonrepas bent u bij Stigter Interieur inSchoonhove naan het juiste adres. Stigter Interieur is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Stigter Interieur over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Stigter Interieur is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Stigter Interieur heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Stigter Interieur in Schoonhoven.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen