Pullman merkwaarden Pascal

Studio van der Goes Slapen

Goed en deskundig advies voor een Goede nachtrust, wij nemen graag de tijd voor u om door middel van ons zeer uitgebreide assortiment de juiste bed combinatie voor u te vinden. Mocht u een kijkje willen nemen in ons assortiment, dan kunt u gratis parkeren voor de deur. Bij voorkeur werken wij graag op afspraak.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Kruisweg 7-9
  • 2631 PE NOOTDORP

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Studio van der Goes Slapen?

  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Airconditioning
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Studio van der Goes Slapen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Studio van der Goes Slapen in Nootdorp, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Nootdorp? Studio van der Goes Slapen in Nootdorp, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Studio van der Goes Slapen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Nootdorp, Roeleveen, Haagoord, Gooland, Noukoop, Vlieland, Brasserhout, Ypenburg en Leidschenveen bent u bij Studio van der Goes Slapen in Nootdorp aan het juiste adres. Studio van der Goes Slapen is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Studio van der Goes Slapen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Studio van der Goes Slapen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Studio van der Goes Slapen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Studio van der Goes Slapen in Nootdorp.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen