Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen

Ervaar het Pullman assortiment bij Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen. Onze slaapprofessionals lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe. Uw tijd is kostbaar. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de adviseur in de winkel alle tijd heeft voor uw vragen? Plan uw bezoek aan de winkel dan online via onderstaande button.

Plan online uw bezoek aan onze showroom en ontvang een draadloze Pullman bluetooth speaker bij uw aankoop.

Meer info

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Schuitenberg 14-20
  • 6041 JJ ROERMOND

Locatie

Parkeren Vraag bij een bezoek in de winkel naar een parkeerkaart en u kunt gratis parkeren!

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Waarom Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen in Roermond, Limburg

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Roermond? Deze beddenwinkel in Roermond, Limburg biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Roermond, Beesel, Leudel, Roerdalen, Maasgouw bent u bij Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen in Roermond aan het juiste adres. Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt deze beddenzaak over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Nieuw bed of nieuw matras kopen in Roermond?

Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen in Roermond. Is alleen het beste van het beste goed genoeg voor u? Tjeu Linssen is één van het select aantal Pullman dealers die de Pullman Original collectie in zijn showroom heeft staan. Pullman Original tilt ligcomfort naar een nieuwe dimensie met zijn Triple Pocket Inside pocketvering. Bezoek de showroom in Roermond en laat u overtuigen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen