Pullman merkwaarden Barbara

Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen

Ontdek verschillende Pullman boxsprings en matrassen bij Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen. Al meer dan 20 jaar wordt u er persoonlijk ontvangen en kunt u rekenen op het beste advies. Doordat deze Pullman dealer een ruime ervaring heeft op het gebied van slapen en wooninrichting, slaan ze een brug tussen comfort en stijl. Met de producten van Pullman hoeft u niet in te leveren op de uitstraling van uw slaapkamer. Dat is ook de reden dat onze producten perfect aansluiten op de collectie van Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen. Lees hieronder meer over deze stijlvolle Pullman dealer.
Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Schuitenberg 14-20
  • 6041 JJ ROERMOND

Locatie

Parkeren Vraag bij een bezoek in de winkel naar een parkeerkaart en u kunt gratis parkeren!

Waarom Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De beddenspeciaalzaak in Roermond, Limburg

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Roermond? Deze beddenwinkel in Roermond biedt u de laatste mode in wonen en slapen. Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen staat voor persoonlijk contact en een perfecte service. Het onderscheidt zich door maatwerk en een complete service. Het klantgerichte team voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past.

Volgt u de mode in wonen en slapen?

Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Zij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen in Roermond. Alles wat u koopt, wordt bij u thuis bezorgd en vakkundig geïnstalleerd. Het is hierom niet nodig om zelf te beschikken over de nodige klusvaardigheden. U hoeft u zelfs geen zorgen te maken over uw oude bed. De monteurs van Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen zorgen er namelijk voor dat ook het oude bed uit elkaar gehaald wordt. Vervolgens laden zij deze oude onderdelen in de vrachtwagen en voeren het af. Dit laat zien hoe Tjeu Linssen Mode in Wonen en Slapen uw zorgen wegneemt. Bent u dus op zoek naar een Pullman dealer die met u meedenkt en waar alles voor u wordt geregeld? Breng dan snel een bezoek aan de showroom.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen