Pullman merkwaarden Pascal

Truste Slaapcomfort

Onze beddenspeciaalzaak in Amersfoort kenmerkt zich door een hoge productkwaliteit, goede service en grote loyaliteit naar haar klanten toe. Wij zien klanten graag tevreden onze winkel verlaten om vervolgens minstens zo tevreden terug te komen! We doen er dan ook alles aan om het product te vinden dat voldoet aan uw eisen en wensen. Of dat nu gaat om de keus voor een overtrek set, een goed matras of een elektrisch verstelbare bedbodem.
Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Brabantsestraat 2
 • 3812 NN AMERSFOORT

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Truste Slaapcomfort?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Airconditioning
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Levering op zaterdag mogelijk
 • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Truste Slaapcomfort reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Truste Slaapcomfort in Amersfoort, Utrecht

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Amersfoort? Truste Slaapcomfort in Amersfoort, Utrecht biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Truste Slaapcomfort voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Amersfoort, Schothorst, Hoogland, Bieshaar en Kruiskamp bent u bij Truste Slaapcomfort in Amersfoort aan het juiste adres. Truste Slaapcomfort is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Truste Slaapcomfort over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Truste Slaapcomfort is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Truste Slaapcomfort heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Truste Slaapcomfort in Amersfoort.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen