Pullman merkwaarden Richard

Van Aubel-Coenen Slapen BV

Ervaar het Pullman assortiment bij Van Aubel-Coenen Slapen BV. Onze slaapprofessionals lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe. Uw tijd is kostbaar. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de adviseur in de winkel alle tijd heeft voor uw vragen? Plan uw bezoek aan de winkel dan online via onderstaande button.

Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Egelantier 17
  • 6163 RB GELEEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Van Aubel-Coenen Slapen BV?

  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Advies aan huis
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Airconditioning
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Van Aubel-Coenen Slapen BV reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Van Aubel-Coenen Slapen BV in Geleen, Limburg

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Geleen? Van Aubel-Coenen Slapen BV in Geleen, Limburg biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Van Aubel-Coenen Slapen BV voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Geleen, Landgraaf, Lutterarde, Einighausen, Lutterarde, , Munstergeleen, Abshoven, Neerbeek en Sweikhuizen bent u bij Van Aubel-Coenen Slapen BV in Geleen aan het juiste adres. Van Aubel-Coenen Slapen BV is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Van Aubel-Coenen Slapen BV over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Van Aubel-Coenen Slapen BV is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Van Aubel-Coenen Slapen BV heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Van Aubel-Coenen Slapen BV in Geleen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen