Van Beek Bedden

Al bijna 50 jaar uw slaapadviseur! Bij onze Pullman store in hartje Apeldoorn kunt u terecht voor de complete collectie topmatrassen, matrassen, boxsprings en accessoires. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we graag uw wensen voor uw nieuwe matras en/ of boxspring zodat we u kunnen voorzien van juist en passend advies.

Plan online uw bezoek aan onze showroom en ontvang een draadloze Pullman bluetooth speaker bij uw aankoop.

Meer info

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Mariastraat 24a
  • 7311 HL APELDOORN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Waarom Van Beek Bedden?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Airconditioning
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Van Beek Bedden reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Van Beek Bedden in Apeldoorn, Gelderland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Apeldoorn? Deze beddenwinkel in Apeldoorn, Gelderland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Van Beek Bedden voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Apeldoorn, Ede, Barneveld, Ermelo, Nunspeet, Epe, Voorst, Brummen, Rozendaal en Arnhem bent u bij Van Beek Bedden in Apeldoorn aan het juiste adres. Van Beek Bedden is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt deze beddenzaak over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Nieuw bed of matras kopen in Apeldoorn?

Van Beek Bedden is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Van Beek Bedden heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen, medisch verantwoorde en indiviueel instelbare bedden en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Van Beek Bedden in Apeldoorn. Thuisbezorging en installatie worden uitgevoerd door eigen vakmensen. Valt de combinatie van luxe en subliem ligcomfort u wel in de smaak? Van Beek Bedden Apeldoorn is één van het select aantal Pullman dealers die de Pullman Original collectie in het assortiment heeft. Dankzij de innovatieve Triple Pocket InSide pocketvering in de heupzone tilt Pullman Original uw ligcomfort naar een nieuwe dimensie. De Aspen boxspring staat voor u klaar om te testen en te bewonderen bij Van Beek Bedden Apeldoorn. Droom zacht.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen