Pullman merkwaarden Barbara

Van der Wal Interieurs

Bij Van der Wal interieurs vindt u een prachtige slaapstudio met Nederlandse merken, aangevoerd door de boxsprings en matrassen van Pullman. Sinds 1860 maakt Van der Wal zich al druk over uw nachtrust. In 1937 kwamen daar de matrassen en boxsprings van Pullman bij. Veel mensen wilden hetzelfde comfort dat ze hadden ervaren in een Pullman slaaprijtuig of in een luxe Pullman hotel. Inmiddels heeft Van der Wal de grootste Pullman Store van Midden-Nederland. Met ook een prachtige opstelling van het exclusieve Pullman Original. Komt u zelf kijken en ervaren hoe Pullman u voorziet van een heerlijke nachtrust? Het Van der Wal slaapteam: Jamie, Carla, Wilco en Mark.
Pullman Express actie

Gratis bedverlichtingspakket t.w.v. €255

Bij aankoop van een 𝗣𝘂𝗹𝗹𝗺𝗮𝗻 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗼𝘅𝘀𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗲𝘁 ontvangt u tijdelijk een 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗯𝗲𝗱𝘃𝗲𝗿𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀𝗽𝗮𝗸𝗸𝗲𝘁. Bezoek de Pullman adviseur in uw regio voor de voorwaarden.

Dealers

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Techniekweg 8
  • 4143 HV LEERDAM

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Van der Wal Interieurs?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Van der Wal Interieurs reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De beddenspeciaalzaak in Leerdam, Utrecht

Bij Van der Wal Interieur in Leerdam is men van mening dat ieder mens een comfortabele en goed ontworpen plek verdient om aan het einde van de dag heerlijk te kunnen ontspannen. Daarom vindt u bij Van der Wal interieur een ruime keuze aan slaapkamerinterieur, van traditionele matrassen tot innovatieve slaapsystemen. Het ervaren personeel staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte pasvorm voor uw individuele behoeften. Heeft u last van slaapgerelateerde klachten zoals rugpijn of pijn in uw heupen en/ of gewrichten? Blijf er niet mee zitten en laat uw slaaphouding onder de loep nemen. Van der Wal biedt daarnaast ook een verscheidenheid aan stijlvol beddengoed en meubels om de look van uw droomslaapkamer compleet te maken. Kom langs bij van der Wal Interieur in Leerdam voor de slaapkamerinspiratie en het slaapcomfort die voor u het verschil kunnen maken.

Een bed kopen bij van der Wal interieur

Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten Van der Wal Interieur in Leerdam. Bezorging en montage wordt verzorgd door een degelijk opgeleid team van monteurs. Bij van der Wal Interieur begrijpen ze het belang van een goede nachtrust. Daarom bieden zij een selectie van hoogwaardige bedden die zeker aan uw wensen voldoen en uw verwachtingen overtreffen. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel ontwerp of iets moderners, het team zoekt samen met u naar de perfecte pasvorm voor uw slaapkamer en uw budget. Kom langs in de showroom om de selectie te bekijken en zet de eerste stap naar een betere nachtrust.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen