Pullman merkwaarden Pascal

Van Zutphen Bedtijd

Ontdek de verschillende boxsprings en matrassen uit het Pullman assortiment bij Van Zutphen Bedtijd in Erp. Jurgen, Astrid of Sandra ontvangen u in de ruime showroom. Bij deze Pullman dealer staat persoonlijke service voorop. U wordt hier warm ontvangen en de slaapadviseurs luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Er bestaat bij van Zutphen Bedtijd niet zoiets als een ‘standaard advies’. Iedere slaper is anders en dus passen de experts hun advies aan op uw persoonlijke situatie. Benieuwd of dit de Pullman dealer is voor u? Lees dan snel verder voor meer informatie over het assortiment slaapproducten!

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Hertog Jan Plein 27
  • 5469 BJ ERP

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Van Zutphen Bedtijd?

  • Advies aan huis
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Van Zutphen Bedtijd reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

De beddenspeciaalzaak in Erp, Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Erp? Deze Pullman dealer, biedt u sinds 1977 een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en toppers. Gevestigd in Erp, Noord-Brabant, heeft onze dealer een ruime keuze aan Pullman bedden, die iedereen zullen bevallen. Bij deze beddenwinkel willen ze u niet zomaar een bed verkopen; ze willen er zeker van zijn dat het perfect past bij uw individuele slaapgewoonten en voorkeuren. Daarom staat ons team van slaapexperts klaar om u bij elke stap te begeleiden en te adviseren. Dus kom langs bij van Zutphen bedtijd Pullman en laat u helpen om uw allerbeste nachtrust te creëren.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Van Zutphen Bedtijd is een bekende winkel in de regio. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Gelukkig hebben de medewerkers de afgelopen 20 jaar ongeveer alle slapers voorbij zien komen en kunnen zij u voorzien van onderbouwd en deskundig advies. Het kan druk zijn in de winkel, dus zorg dat je van tevoren een afspraak inplant, voor uitgebreid en ongestoord advies.

Wat uw vraag of zorg ook is, ons vriendelijke personeel is altijd bereid u op alle mogelijke manieren te helpen. Wij geloven dat een goede nachtrust essentieel is voor een gelukkig leven, en wij zijn er om ervoor te zorgen dat u dat ook krijgt. Bezoek van Zutphen Bedtijd vandaag nog voor al uw wensen op het gebied van beddengoed. Bemachtig snel uw Pullman matras, boxspring of topper en ervaar hoe een goede nachtrust moet voelen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen