Visser Meubelen BV

Zegt u Visser Meubelen, dan zegt u woonmode in Sommelsdijk. Maak kennis met onze fraaie collectie meubelen, bedden en slaapkameraccessoires. Kleur, ontwerp en materialen, Visser Meubelen biedt u het beste. Uiteraard krijgt u bij ons ook een passend en persoonlijk advies, want wij helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Visser Meubelen staat voor u klaar.

Plan online uw bezoek aan onze showroom en ontvang een draadloze Pullman bluetooth speaker bij uw aankoop.

Meer info

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Sommelsdijksehaven 19
  • 3245 MA SOMMELSDIJK

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Waarom Visser Meubelen BV?

  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Visser Meubelen BV reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Visser Meubelen BV in Sommelsdijk, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Sommelsdijk? Visser Meubelen BV in Sommelsdijk, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Visser Meubelen BV voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Sommelsdijk, Westvoorne, Hellevoetsluis, Nissewaard, Hoeksche Waard, Moerdijk, Steenbergen, Tholen en Schouwen-Duiveland bent u bij Visser Meubelen BV in Sommelsdijk aan het juiste adres. Visser Meubelen BV is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Visser Meubelen BV over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Visser Meubelen BV is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Visser Meubelen BV heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Visser Meubelen BV in Sommelsdijk.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen