Pullman merkwaarden Richard

Waardenburg Wonen & Slapen

Samenstellers van uw droom. Samen met u zullen onze adviseurs de mogelijkheden bespreken van de Pullman collectie en het juiste slaapcomfort voor u op maat gemaakt samenstellen. Service & kwaliteit zijn de sleutelwoorden binnen ons bedrijf. Met een klein team van ervaren medewerkers staan wij hiervoor garant. Wij zijn van mening dat een tevreden klant de beste reclame is.

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Molenstraat 5
  • 2712 XG ZOETERMEER

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Waardenburg Wonen & Slapen?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Ruime betaalmogelijkheden
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Waardenburg Wonen & Slapen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Waardenburg Wonen & Slapen in Zoetermeer, Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Zoetermeer? Waardenburg Wonen & Slapen in Zoetermeer, Zuid-Holland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Waardenburg Wonen & Slapen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Zoetermeer, Zoeterwoude, Alphen a.d. Rijn, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Den Haag en Leidschendam-Voorburg bent u bij Waardenburg Wonen & Slapen in Zoetermeer aan het juiste adres. Waardenburg Wonen & Slapen is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Waardenburg Wonen & Slapen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Waardenburg Wonen & Slapen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Waardenburg Wonen & Slapen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Waardenburg Wonen & Slapen in Zoetermeer.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen