Pullman merkwaarden Marlous

Wagenmans Wonen

Bij Wagenmans Wonen en Slapen vinden wij dat iedereen een goede nachtrust verdient; het is essentieel voor welzijn, productiviteit en algehele gezondheid. Als u op zoek bent naar de perfecte plek om hoogwaardige slaapcomfortoplossingen te vinden, kijk dan niet verder dan Wagenmans Wonen. Een beddenzaak in Lemelerveld, Overijssel. Met meer dan 85 jaar bedrijfs- en branche-ervaring biedt Wagenmans Wonen een ruime keuze aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers), die uitzonderlijk comfort bieden. Bovendien kunnen klanten dankzij hun persoonlijke klantenservice een afspraak maken om verschillende bedden op comfort te testen voordat ze een aankoop doen. Laten we eens nader bekijken wat Wagenmans Wonen tot een goede keuze maakt voor het vinden van hoogwaardige slaapcomfortoplossingen

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Weerdhuisweg 1
  • 8152 AW LEMELERVELD

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Wagenmans Wonen?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Advies aan huis
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Wagenmans Wonen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Over Wagenmans Wonen

Wagenmans Wonen en Slapen levert al sinds 1935 hoogwaardige slaapcomfortoplossingen. Opgericht door Gerrit en Jo Wagenmans is het bedrijf uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een van de belangrijkste leveranciers van matrassen en boxsprings in Nederland. Met meer dan 85 jaar bedrijfs- en branche-ervaring zijn ze experts geworden in het precies begrijpen wat klanten nodig hebben als het gaat om comfortabel slapen

Persoonlijke klantenservice

Bij Wagenmans Wonen en Slapen begrijpen ze dat elke klant uniek is en dus ook hun slaapbehoeften. Daarom bieden ze persoonlijke klantenservice waarbij klanten een afspraak kunnen maken om verschillende bedden te testen op comfort voordat ze een aankoop doen. Dit zorgt ervoor dat klanten precies krijgen wat ze nodig hebben voor een optimaal slaapcomfort. U mag onze klantenservice altijd bellen of langskomen bij onze winkel. Zij kunnen u alles vertellen over de producten, voor en nadelen hiervan en waar u op moet letten bij het uitzoeken van een matras, boxspring of topper. U vindt in deze winkel diverse Pullman producten die u kunt uitproberen en waar de experts in de winkel u advies over kunnen geven. Ga dus snel langs bij Wagenmans Wonen en Slapen voor meer informatie.

Voordelen van winkelen bij Wagenmans Wonen en Slapen

Als u winkelt bij Wagenmans Wonen en Slapen kunt u er zeker van zijn dat u alleen de beste kwaliteit slaapcomfortoplossingen krijgt die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn. Het team van toegewijde specialisten is zeer deskundig in alle aspecten die te maken hebben met comfortabel slapen en heeft de expertise die nodig is om u te helpen het perfecte matras of boxspring te vinden. Bovendien betekent hun ruime keuze aan producten dat er voor elk wat wils is. Of het nu gaat om stevige of zachte ondersteuning, traditionele of moderne stijl – bij Wagenmans Wonen en Slapen is er voor elk wat wils!

Als u op zoek bent naar hoogwaardige slaapcomfortoplossingen, zoek dan niet verder dan Wagenmans Wonen en Slapen in Lemelerveld! Al meer dan 85 jaar leveren ze producten van topkwaliteit die ervoor zorgen dat alle klanten vertrekken met precies datgene wat ze nodig hebben voor optimale slaapprestaties. Van boxsprings tot matrassen en zelfs Toppers. Wat uw slaapbehoeften ook zijn, u kunt erop vertrouwen dat het team van Wagenmans Wonen en Slapen er voor u is!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen