Wagenmans Wonen

Naast een grote woonafdeling hebben we een ruime slaapafdeling bij Wagenmans wonen en slapen. U vindt bij ons alles op het gebied van een goede nachtrust. We hebben boxsprings, bedden, matrassen, linnenkasten en bed textiel zoals dekbedden, kussens en dekbedovertrekken. Bij ons vindt u bekende kwaliteitsmerken zoals bijvoorbeeld Pullman. Onze grote slaapafdeling is ingericht met de nieuwste collecties, proefmatrassen en technische middelen om uw perfecte bed te kiezen. U kunt bij ons uitgebreid vergelijken en proefliggen. We adviseren u graag voor een goede nachtrust.

Plan online uw bezoek aan onze showroom en ontvang een draadloze Pullman bluetooth speaker bij uw aankoop.

Meer info

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Weerdhuisweg 1
  • 8152 AW LEMELERVELD

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Waarom Wagenmans Wonen?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Advies aan huis
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Levering op zaterdag mogelijk
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Wagenmans Wonen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Wagenmans Wonen in Lemelerveld, Overijssel

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Lemelerveld? Wagenmans wonen in Lemelerveld, Overijssel biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Wagenmans Wonen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Lemelerveld, Staphorst, Hardenberg, Ommen, Raalte en Zwolle bent u bij Wagenmans Wonen in Lemelerveld aan het juiste adres. Wagenmans Wonen is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Wagenmans Wonen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Wagenmans Wonen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Wagenmans Wonen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Wagenmans Wonen in Lemelerveld.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen