Pullman merkwaarden Richard

Wessels Wonen en Slapen

Ervaar het Pullman assortiment bij Wessels Wonen en Slapen. Onze slaapprofessionals lichten graag, op basis van een persoonlijk slaapadvies, de diverse mogelijkheden van de Pullman producten toe. Uw tijd is kostbaar. Wilt u ervan verzekerd zijn dat de adviseur in de winkel alle tijd heeft voor uw vragen? Plan uw bezoek aan de winkel dan online via onderstaande button.

Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Korenmolen 2
 • 8124 BA WESEPE

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Wessels Wonen en Slapen?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Airconditioning
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Tegen betaling bezorging in heel Nederland
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Levering op zaterdag mogelijk
 • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Wessels Wonen en Slapen reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Wessels Wonen en Slapen in Wesepe, Overijssel

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Wesepe? Wessels Wonen en Slapenl in Wesepe, Overijssel biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Wessels Wonen en Slapen voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Wesepe, Zwolle, Raalte, Deventer, Heerde, Epe en Voorst bent u bij Wessels Wonen en Slapen in Wesepe aan het juiste adres. Wessels Wonen en Slapen is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Wessels Wonen en Slapen over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Wessels Wonen en Slapen is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Wessels Wonen en Slapen heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Wessels Wonen en Slapen in Wesepe.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen