Pullman merkwaarden Barbara

Woonboulevard Poortvliet

Woonboulevard Poortvliet is de grootste slaapspecialist van Nederland, met +500 merken onder één dak. Meer dan 10.000 m2 met alles op het gebied voor de slaapkamer. Onze missie is woongeluk brengen bij onze klanten! Dit doen wij als familiebedrijf al bijna 100 jaar en nog altijd met veel plezier. Onze specialisten adviseren u dan ook graag!

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
  • Paasdijkweg 33
  • 4693 RE POORTVLIET

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Woonboulevard Poortvliet?

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Afspraak buiten reguliere openingstijden
  • Advies aan huis
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Gratis bezorging in heel Nederland
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Tegen betaling retour nemen oude matras/bed/boxspring
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Woonboulevard Poortvliet reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Woonboulevard Poortvliet in Poortvliet, Zeeland

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Poortvliet? Woonboulevard Poortvliet in Poortvliet, Zeeland biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Woonboulevard Poortvliet voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Poortvliet, Steenbergen, Bergen op Zoom, Schouwen-Duiveland bent u bij Woonboulevard Poortvliet in Poortvliet aan het juiste adres. Woonboulevard Poortvliet is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Woonboulevard Poortvliet over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Woonboulevard Poortvliet is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Woonboulevard Poortvliet heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor oudere mensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Woonboulevard Poortvliet in Poortvliet.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen