Pullman merkwaarden Marlous

Wortelboer Beddenspeciaalzaak

'Wij weten raad met slapen', dit is de slogan van onze beddenspeciaalzaak in Emmen. Al in 1959 zijn wij in Coevorden begonnen met het venten langs de deuren van onder andere sokken, ondergoed en ander textiel. Een indruk krijgen van onze winkel? Neem dan hieronder een 'virtueel kijkje' in onze showroom aan de Nijbracht in Emmen.
Pullman bedtextiel actie

Tijdelijk luxe bedtextielpakket cadeau

Van 29 maart t/m 22 mei 2024 ontvangt u bij aankoop van een Pullman matras een luxe bedtextielpakket cadeau. Bezoek onze winkel en ervaar zelf het sublieme Pullman ligcomfort.

Plan direct uw bezoek

Ervaar de Pullman collectie in onze showroom

Contact

Bewezen kwaliteit
Handgemaakt comfort
Nederlands vakmanschap
Adres en contactinformatie
 • Nijbracht 78
 • 7821 CA EMMEN

Locatie

Parkeren Gratis parkeren bij de winkel

Waarom Wortelboer Beddenspeciaalzaak?

 • Rolstoeltoegankelijk
 • Afspraak buiten reguliere openingstijden
 • Advies aan huis
 • Ruime betaalmogelijkheden
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Eigen bezorg- en montagedienst
 • Levering op zaterdag mogelijk
 • Gratis retour nemen oude matras/bed/boxspring
 • Gratis bezorging in heel Nederland
Pullman modellen goed slapen

Goed slapen begint bij goed advies

Uw tijd is kostbaar. Plan daarom uw bezoek aan de showroom op het moment dat het u uitkomt. De adviseur bij Wortelboer Beddenspeciaalzaak reserveert dan de tijd om u te voorzien van het beste slaapadvies.

Plan direct uw bezoek

Wortelboer Beddenspeciaalzaak in Emmen, Drenthe

Bent u op zoek naar een beddenspeciaalzaak in de regio van Emmen? Wortelboer Beddenspeciaalzaak in Emmen, Drenthe biedt u een ruim assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen (toppers). Wortelboer Beddenspeciaalzaak voorziet u van het beste advies en helpt u bij uw matraskeuze en de keuze voor het ligcomfort dat bij uw lichaam past. Of u het nu vaak koud heeft ‘s nachts, of juist te warm, deze specialisten weten altijd raad. Voor een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve boxsprings, matrassen en topmatrassen in de regio’s Emmen, Westerwolde, Coevoorden, Borger-Odoorn bent u bij Wortelboer Beddenspeciaalzaak in Emmen aan het juiste adres. Wortelboer Beddenspeciaalzaak is een erkend Pullman dealer, u kunt hier het assortiment Pullman Silverline en Pullman Goldline matrassen zelf ervaren. Ook beschikt Wortelboer Beddenspeciaalzaak over verschillende modellen Pullman boxsprings. Altijd verzekerd van professioneel advies voor uw optimale nachtrust.

Wilt u een nieuw bed kopen?

Wortelboer Beddenspeciaalzaak is de beddenspeciaalzaak waar u een ruime selectie aan boxsprings en matrassen kunt vinden. Wat de beste matras of boxspring is, is voor iedereen verschillend. Dit heeft voornamelijk te maken met uw lichaamsbouw, slaapritme en uw specifieke voorkeuren voor temperatuur en zachtheid. Wortelboer Beddenspeciaalzaak heeft voor ieder wat wils, bedden voor zware mensen, bedden voor lange mensen en bedden voor ouderemensen. Wat voor u het juiste ligcomfort is, bepaalt u het beste door verschillende soorten matrassen zelf te testen. Laat u hierin adviseren door de slaapspecialisten bij Wortelboer Beddenspeciaalzaak in Emmen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen