Pullman Silverline stapel matrassen

Matras 100x200

Wil je wat meer plaats en bewegingsvrijheid terwijl je slaapt? Dan kan een matras van 100x200 een prima keuze voor u zijn. U kiest dan nog steeds een matras voor uw eenpersoonsbed, echter extra breed. Of maak met twee eenpersoonsmatrassen een extra breed tweepersoonsbed van 200x200. Selecteer zorgvuldig welke matras in de uitgebreide Pullman matrassencollectie bij u past.

100x200 extra breed ligcomfort

Een extra breed ligcomfort is handig als graag van veel bewegingsvrijheid geniet. Uiteraard worden 100x200 matrassen ook regelmatig gekocht voor een tweepersoonsbed. Gaat u wel eens op vakantie in Duitsland? Vaak worden er in een hotel of B&B extra brede 200x200 bedden geïnstalleerd. Bij een bed van 200x200 kan u er voor kiezen of u twee eenpersoonsmatrassen van 100x200 aankoopt of eenpersoonsmatrassen met dezelfde hoogte laat koppelen. Een goede keuze als u samen met een bedpartner slaapt en u beiden een andere slaapgewoonte heeft. Zo kan u samen slapen en toch persoonlijke keuzes maken.

Bij de keuze voor een boxspring als bedbodem kan u de Pullman matrascollectie steeds combineren. Indien u met een extra topper wenst te slapen bovenop de Pullman matras, maak dan de keuze voor een Colour uitvoering als variant. Deze is iets minder dik ontworpen om zo naadloos te combineren met een topdekmatras.

Een matras van 100x200 kopen bij Pullman (H2)
Een goed matras kiezen is belangrijk. U staat graag uitgerust en fit op na een nacht slapen. Uw lichaam herstelt tijdens de slaap. Uw spieren ontspannen en uw rug krijgt rust na een intensieve dag van zitten en staan. We houden daarom rekening met wie u bent en stemmen onze matrassen af op uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Zo heeft u altijd een ruime keuze matrassen met een formaat van 100x200. Bent u groot en zoekt u een extra lange matras dan kan u bij Pullman kiezen voor een matras van 100x210 of 100x220. Onze Pullman matrascollectie is zo opgebouwd dat u deze symmetrisch kan worden beslapen. We adviseren u om uw 100x200 matras regelmatig om te keren van boven naar onder en van hoofd naar voeten, zo geniet u extra lang van uw aankoop. U kan een 100x200 matras ook kiezen in verschillende hardheden. Onderzoek in de duurzaamheidstabel of standard of firm bij u past. Of laat u adviseren door onze Pullman dealer.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen