Pullman Silverline stapel matrassen

Matras 100x210

Bewegingsvrijheid is voor veel mensen een belangrijke factor. Dat vertaalt zich niet alleen de veerkracht van de matras maar ook in de ruimte die u heeft. Heeft u behoefte aan veel bewegingsvrijheid en een extra lange matras? Dan kan u bij Pullman kiezen een matras van 100x210. U kiest dan nog steeds een matras voor uw eenpersoonsbed, echter extra breed en extra lang. Heeft u een extra breed ledikant of bed van 200x210 dan kan u twee aparte matrassen naast elkaar combineren.

Hoe kiest u een Pullman matras?

Tijdens de slaap kunnen spieren ontspannen en rusten na een intensieve dag van zitten en staan. Besteed voldoende aandacht aan de aanschaf van een nieuwe matras want we zijn van overtuigd dat ook u graag uitgerust en fit wakker wordt na een nacht slapen. Vanaf het ontwerp tot en met de productie houden we rekening met wie u bent, met aandacht voor uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Bent u groot en zoekt u een extra lange matras dan kan u bij Pullman kiezen voor een matras van 100x210 of 100x220. Onze Pullman matrascollectie is zo opgebouwd dat u deze symmetrisch kan beslapen. Wil u extra lang genieten van uw aankoop denk er dan aan om de matras regelmatig om te keren van boven naar onder en van hoofd naar voeten. Naargelang uw lichaamsgewicht kan u kiezen tussen verschillende hardheden. Onderzoek in de duurzaamheidstabel of standard of firm bij u past. Of maak een afspraak bij een Pullman dealer in uw regio.

Extra breed ligcomfort

Matrassen van 100x210 worden regelmatig gekocht voor gebruik in een tweepersoonsbed. Bij een bed van 200x210 kan u kiezen of u twee eenpersoonsmatrassen van 100x210 aankoopt of eenpersoonsmatrassen met dezelfde hoogte laat koppelen. Een goede keuze als u samen met een bedpartner slaapt en u beiden een andere slaapgewoonte heeft. Zo kunnen jullie samen slapen en toch ieder apart een persoonlijke keuze maken.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen