Pullman_matrassen_1000x500_Original

Matras 100x210

Bewegingsvrijheid is voor veel mensen een belangrijke factor. Dat vertaalt zich niet alleen de veerkracht van de matras maar ook in de ruimte die u heeft. Heeft u behoefte aan veel bewegingsvrijheid en een extra lang matras? Dan kunt u bij Pullman kiezen voor een matras 100x210. U kiest dan een matras voor een eenpersoonsbed die net een stukje langer en breder is. Heeft u een extra breed ledikant of een bed van 200x210? Dan kunt u twee aparte matrassen combineren.

Hoe kiest u een Pullman matras 100×210?

Tijdens de slaap ontspannen en rusten uw spieren na een intensieve dag van veel zitten en staan. Het is daarom belangrijk om voldoende aandacht te besteden bij de aanschaf van een nieuw matras 100×210. Bij Pullman zijn we ervan overtuigd dat iedereen uitgerust en fit wakker moet worden na een nacht slapen. Vanaf het ontwerp tot en met de productie houden we rekening met wie u bent en wat uw voorkeuren zijn. We besteden aandacht aan door te kijken naar onder andere uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. We kijken graag samen met u welk matras hier het beste op aansluit. Bent u groot en zoekt u een extra lang matras? Dan kunt u bij Pullman kiezen voor een matras 100×210 of 100×220. De collectie matrassen 100×210 van Pullman zijn zo opgebouwd dat u deze symmetrisch kunt beslapen. Wilt u extra lang genieten van uw aankoop? Denk er dan aan om het matras regelmatig om te keren van boven naar onder en van hoofd naar voeten. Naargelang uw lichaamsgewicht kan u kiezen tussen verschillende hardheden. Onderzoek in de duurzaamheidstabel of standard of firm bij u past. Heeft u behoefte aan hulp bij het kiezen van uw nieuwe matras 100×210? Maak dan een afspraak bij een Pullman dealer in uw regio om het matras 100×210 te vinden die perfect bij u past.

Extra breed ligcomfort

Matrassen 100×210 worden regelmatig gekocht om in een tweepersoonsbed te leggen. Bij een bed van 200×210 kunt u kiezen of u twee matrassen 100×210 koopt, of een groot matras.Het kopen van van twee matrassen 100×210 is een goede keuze als u en uw partner een andere voorkeur hebben wat betreft het matras. Zo kunt u toch samen slapen en toch ieder apart een persoonlijke keuze maken.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen