Pullman Silverline stapel matrassen

Matras 100x220

Heeft u behoefte aan veel bewegingsvrijheid en een echt extra lange matras? Kies dan voor een matras van 100x220. Een ideale matras voor uw eenpersoonsbed, echter extra breed en extra lang. Heeft u een extra breed ledikant of bed van 200x220 dan kan u twee aparte matrassen naast elkaar combineren.

Kies uw Pullman matras

De aanschaf van een nieuwe matras doet u best weloverwogen want we zijn er van overtuigd dat u graag uitgerust en fit wakker wordt na een nacht slapen. Vanaf het ontwerp tot en met de productie houden we rekening met wie u bent, met aandacht voor uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Tijdens de slaap kunnen spieren ontspannen na een intensieve dag van zitten en staan en krijgt ook uw brein rust en tijd om alles te verwerken. Een matras die aansluit bij uw lichaam en uw slaapgewoonten slaapt zoveel lekkerder!

Naargelang uw lichaamsgewicht kan u bij Pullman kiezen tussen verschillende hardheden. Onderzoek in de duurzaamheidstabel of standard of firm bij u past. Of maak een afspraak bij een Pullman dealer in uw regio. Aangezien een goed matras 8 tot 10 jaar meegaat is het van belang om een goede keuze te maken.

Extra breed ligcomfort

Matrassen van 100x220 worden vaak gekocht voor gebruik in een tweepersoonsbed. Bij een bed van 200x220 kan u kiezen of u twee eenpersoonsmatrassen van 100x220 gebruikt of eenpersoonsmatrassen met dezelfde hoogte laat koppelen. Slaapt u met een bedpartner en hebben jullie beiden een andere slaapgewoonte? Dan is deze combinatie een verstandige keuze. Zo kunnen jullie samen slapen op een eigen matras. Wil u een eenpersoonsmatras echt maximaal in de breedte beslapen kijk dan ook naar de afmeting 120x220.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen