Silverline-Excellence-0037-zonder-min

Matras 100x220

Een matras van 100x220 is een ruim eenpersoonsmatras. Dit matras komt op veel verschillende manieren van pas. Bijvoorbeeld voor mensen op leeftijd. Daarnaast kan dit matras van 100x220 ook voor jongeren in hun groeispurt uitkomst bieden. Maar er is meer! Want niet alleen is een matras van 100x220 geschikt voor een eenpersoonsbed, maar ook voor tweepersoonsbedden van 200x220. De voordelen hiervan lichten wij hieronder verder toe.

Het matras 100x220: dé uitkomst voor twee verschillende slapers in één bed

Juist doordat een matras van 100x220 extra breed en lang is, kunt u dit matras perfect gebruiken voor u extra grote tweepersoonsbed. Dit is dé uitkomst voor wanneer u en uw partner verschillende slaapvoorkeuren hebben. Zo kunt u uw favoriete matras uitkiezen en aan uw kant neerleggen. Uw partner kan zijn of haar favoriete matras uitzoeken en zo jullie hebben beide de perfecte ondersteuning, die aansluit bij jullie persoonlijke voorkeuren. Deze varianten zijn elk op een andere manier ontworpen. Hierdoor is er een matras voor iedere slaper. We vertellen u graag meer over een matras 100x220.

 

Kies uw matras 100x220

Het is belangrijk dat u aandacht besteedt aan uw nieuwe matras 100x220. Bij Pullman zijn we ervan overtuigd dat een goed matras bijdraagt aan goede nachtrust. Hierdoor wordt u iedere dag fit en uitgerust wakker. Vanaf het ontwerpproces tot en met de productie van uw matras houden we rekening met uw wensen en voorkeuren. Dit heeft onder andere te maken met uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Kies daarom een matras van 100x220 dat volledig aansluit bij uw lichaam en slaapgewoontes. U zult merken dat u hierdoor vele malen beter slaapt!

Advies bij het kiezen van een matras 100x220

U kunt bij Pullman altijd rekenen op advies met betrekking tot uw matras 100x220 en natuurlijk ook andere slaapproducten. Bij Pullman vertellen onze slaapexperts u alles over slaap, matrassen en toppers. Heeft u behoefte aan extra uitleg? Of vindt u het prettig als iemand met u meedenkt? Maak dan een afspraak met een Pullman dealer in uw regio. Een matras van 100x220 van Pullman heeft een lange levensduur. Daarom is het belangrijk om een matras te kiezen waar u nog jaren tevreden mee zult zijn.

 

Matras 100x220 kopen

Een matras van 100x220 kopen is dus een belangrijke beslissing voor de komende jaren. Houd hierbij ook rekening met het onderhoud van het matras. Hoe beter u zorgt voor het matras, hoe langer u geniet van de allerbeste nachtrust. Onze collega’s bij een van de Pullman dealers, nemen u graag mee langs alle verschillende modellen en materialen. Zij kunnen u direct vertellen welk onderhoud vereist is per matras. Daarnaast zijn er nog een heleboel andere facetten die een rol spelen bij de uiteindelijke keuze voor een matras. Heeft u vragen over een matras 100x220? Neem dan contact met ons op of ga langs bij een Pullman dealer bij u in de buurt. Het kopen van een matras is alleen mogelijk bij een Pullman dealer. Wij geloven erin dat u een matras eerst moet uitproberen, voordat u kunt zeggen dat u het juiste matras heeft uitgekozen. Dit is dan ook de reden dat wij dealers hebben uitgekozen door het hele land. Zo kan iedereen onze hoogwaardige producten uitproberen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen