Pullman_matrassen_1000x500_Original

Matras 120x200

Een matras 120x200 van Pullman is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Dit geeft uw bed meer luxe en uw lichaam meer ondersteuning tijdens uw slaap. Een goed matras van 120x200 is de basis voor een goede nachtrust. Dankzij een goede nachtrust kan u de volgende dag weer optimaal functioneren op bijvoorbeeld uw werk. Factoren zoals concentratie en uw energielevel zijn voor een groot gedeelte afhankelijk van uw slaap. Kies daarom uw matras zorgvuldig uit. We vertellen u hieronder graag meer over het matras 120x200 van Pullman.

Pullman matras 120x200

Als u op zoek bent naar een ruim eenpersoons matras, dan biedt een matras van 120x200 de perfecte uitkomst. Onze producten zijn stuk voor stuk gemaakt aan de hand van strenge kwaliteitseisen. Op basis van 85 jaar ervaring en kennis produceert Pullman de allerbeste slaapproducten. Het matras 120x200 is hierop geen uitzondering. Ook dit artikel is tot in de perfectie uitgedacht en met veel aandacht ontwikkeld. Daarnaast is het matras 120x200 verkrijgbaar in verschillende materialen. U kunt kiezen uit verschillende vullingen en afwerkingen. Deze voorkeuren zijn heel verschillend per persoon. Ontdek welk matras 120x200 het beste past bij u.

120x200 matras

Het kopen van een matras 120x200 doet u niet zomaar. Het juiste matras kiezen hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Zo slapen sommige mensen liever op een hard matras en hecht iemand anders meer waarde aan de drukverdeling. Bij Pullman houden we daar graag rekening mee. We produceren ons matras 120x200 met behulp van hoogwaardige elementen. Hierbij houden we rekening met lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Op deze manier bent u altijd zeker van een uitgebreide keuze bij het aanschaffen van uw nieuwe matras 120x200. Zoekt u een langer matras? Dan kunt u bij Pullman ook terecht voor uitvoeringen met meer lengte. Zo proberen wij iedereen een geschikt matras aan te kunnen bieden.

Extra lang genieten van uw matras 120x200

Als u het matras 120x200 regelmatig omkeert en het voeteneind omdraait met het hoofdeind, geniet u extra lang van een goede nachtrust. Er zijn daarnaast nog veel meer tips waarmee u uw bed in de allerbeste conditie kunt houden. Onze medewerkers kunnen u hier alles over vertellen. Heeft u behoefte aan meer deskundig advies? Over bijvoorbeeld het kiezen van het geschikte matras, of de verschillende mogelijkheden op het gebied van afwerking? Maak dan een afspraak bij een van de Pullman dealers.

Twijfelaar matras 120x200

Een bed met extra breed ligcomfort is perfect voor wanneer u van veel bewegingsvrijheid houdt. Een matras 120x200 is een extra breed eenpersoonsmatras, of een iets minder breed tweepersoonsmatras. Hierom wordt dit ook wel een twijfelaar genoemd. Met een twijfelaar slaapt u in een bed dat niet veel ruimte inneemt in uw slaapkamer, maar wel voldoende bewegingsruimte biedt.

Zoekt u een extra groot tweepersoonsbed? Dan kunt u ook twee keer een matras 120x200 aanschaffen, zo creëert u een bed van 240x200. Met twee aparte boxsprings als bedbodem kunt u de bedden naast elkaar plaatsen. Bent u op zoek naar andere formaten matrassen? Bekijk dan al onze matrasafmetingen op onze website.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen