Pullman_matrassen_1000x500_Original

Matras 120X200

Een matras 120x200 is de ideale keuze als u op zoek bent naar een compact eenpersoonsmatras waar u extra comfortabel op kan liggen.

Pullman matras 120×200

U heeft de wens om uitgerust en fit te ontwaken. Daarom houden we bij Pullman rekening met wie u bent en bouwen we onze matras 120×200 met sleutelelementen zoals lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm steeds in het achterhoofd. Zo bent u altijd zeker van een ruime keuze van het formaat matras van 120×200. Ook als u een extra lange matras zoekt kan u bij Pullman kiezen voor een matras van 120×210 of 120×220. Als u uw 120×200 matras regelmatig omkeert van boven naar onder en van hoofd naar voeten geniet u extra lang van het comfort van uw Pullman matras. Maak een keuze uit verschillende hardheden als u een matras 120×200  kiest en onderzoek in de duurzaamheidstabel of standard of firm bij u past. Of wenst u een deskundig en persoonlijk advies van onze Pullman dealer? Maak dan graag een afspraak.

Twijfelaar

Een extra breed ligcomfort is handig als graag van veel bewegingsvrijheid geniet. Een matras 120×200 is echt extra breed en komt al in de buurt van een klein tweepersoonsmatras daarom noemt men deze afmeting ook wel eens de twijfelaar. U slaapt in een eenpersoonsbed en toch blijft de ruimte die het bed inneemt in de slaapkamer beperkt.

En als u echt een heel groot tweepersoonsbed wil creeëren dan kan u twee keer een matras 120×200 combineren of koppelen tot een extra groot tweepersoonsbed. Met twee aparte boxsprings als bedbodem kan u de bedden dan of van elkaar of naast elkaar plaatsen.

Kiest u voor een combinatie van een matras 120×200 met een Pullman topdekmatras, kies dan voor een Colour uitvoering als variant. Deze variant is afgestemd op gebruik samen met een topper en is daarom iets minder dik gemaakt.

Op zoek naar andere formaten van matrassen? Bekijk dan al onze matrasafmetingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen