Silverline-Excellence-0037 zonder

Matras 120x210

Met een matras van 120x210 kunt u alle kanten op. Letterlijk, want als u een keer omrolt hoeft u niet bang te zijn dat u uit bed valt. Wij raden dit matras van 120x210 dan ook vaak aan voor ouderen, zodat zij met een gerust hart kunnen slapen, zonder bang te zijn om 's nachts op de grond wakker te worden. U heeft met dit matras dus net iets meer bewegingsruimte, wat heel prettig slaapt. Bent u benieuwd naar alle andere voordelen en mogelijkheden rondom een matras 120x210? Lees dan snel verder!

Een matras van 120×210 om op weg te dromen

Met een Pullman matras van 120×210 worden dromen werkelijkheid, namelijk: een goede nachtrust op een heerlijk matras. Gemiddeld slapen mensen 32 jaar van hun leven. Dit betekent dat u veel tijd doorbrengt op uw matras 120x210. Zorg er daarom voor dat u comfortabel ligt en ook jaren vooruit kunt met uw matras. Om comfortabel te kunnen slapen heeft u voldoende bewegingsruimte nodig. Dankzij de extra breedte en lengte is dit een perfect eenpersoonsmatras. Maar ook voor tweepersoonsbedden die een afmeting van 240x220 hebben is dit matras perfect! We vertellen u hieronder nog meer over de mogelijkheden van het matras 120×210 van Pullman.

Een matras van 120x210 voor een twijfelaar

Een matras 120×210 is extra breed en komt in de buurt van een klein tweepersoonsmatras. Daarom wordt deze afmeting ook wel een twijfelaar genoemd. Als u een kleine slaapkamer heeft, hoeft u niet te twijfelen over dit matras. De ruimte die het bed inneemt in de slaapkamer is namelijk erg beperkt ten opzichte van standaard tweepersoonsbedden.

Dankzij de lengte van het matras 120x210 is deze ook erg geschikt voor langere mensen. Een te kort bed is misschien wel een van de grootste ergernissen van personen langer dan 190 cm. Thuis wilt u dat uw bed perfect is. Het is tenslotte uw eigen bed, dus deze moet volledig zijn afgestemd op uw slaapwensen. Niets is zo fijn om thuis te komen van bijvoorbeeld vakantie en in uw eigen bed te slapen. Dit is wat mensen vaak zeggen wanneer zij bijna weer naar huis gaan, na een lange reis. Zorg dat ook u dit kunt zeggen en vind een matras van 120x210 dat perfect bij u past.

Matras 120×210 kopen

Koop altijd een matras dat 20 cm langer is dan uw eigen lichaamslengte. Daarom is een matras van 120×210 perfect voor iemand van 190 cm. Voor langere personen hebben wij eventueel ook nóg langere matrassen, zoals een matras 120x200. Daarnaast zijn er per afmeting nog een aantal andere factoren die u zelf aan kunt passen. Denk aan de stoffering, materiaalsamenstelling en het comfort. Doordat u bij Pullman zelf de ruimte krijgt om een uniek op u afgestemd matras te creëren, weet u zeker dat dit het allerbeste matras is voor u! Natuurlijk is een matras van 120x210 een investering die u het liefste doet voor de komende jaren. Onze collega’s vertellen u graag hoe u de kwaliteit van uw matras zo lang mogelijk behoudt. Zij kunnen u hier per telefoon over informeren, naar u kunt ook eens langsgaan bij een Pullman dealer.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen