Silverline-Excellence-0037 zonder

Matras 120x210

Als u groot bent en op zoek naar een een compact eenpersoonsmatras waar u extra comfortabel op kan liggen, dan is de maat 120x210 misschien geschikt voor u.

Matras 120×210 extra breed, extra lang

Een gezonde geest in een gezond lichaam begint met een goede nachtrust. Uitgerust en fit te ontwaken hoeft geen droom te zijn! Daarom vinden we bij Pullman sleutelelementen zoals lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm belangrijk als we uw matras voor u maken. We raden aan om een matras altijd 20cm langer te kiezen dan uw lichaamslengte. Daarom kan u een matras van 120cm breedte zowel in matras 120×210 als 120×220 variant kiezen. Maak een keuze uit verschillende hardheden als u een matras kiest en onderzoek in de duurzaamheidstabel of standard of firm bij u past. Uw Pullman dealer staat ook altijd met een persoonlijk advies voor u klaar. Het is heel eenvoudig om een afspraak te maken.

Na uw aankoop is het onderhoud van uw matras 120×210 gemakkelijk! Draai en keer regelmatig uw matras boven naar onder en van hoofd naar voeten en verlucht dagelijks uw slaapkamer.

Wat is een twijfelaar?

Een extra breed ligcomfort is handig als u graag geniet van veel bewegingsvrijheid. Een matras 120×210 is echt extra breed en komt al in de buurt van een klein tweepersoonsmatras daarom noemt men deze afmeting ook wel eens een twijfelaar. U hoeft niet te twijfelen, want de ruimte die het bed inneemt in de slaapkamer is beperkt en in tegenstelling tot de plaats die u op de matras heeft.

Ziet u het heel groot? Dan kan u een tweepersoonsbed samenstellen met twee aparte 120×210 matrassen of koppelen tot een extra groot tweepersoonsbed. Met twee aparte boxsprings als bedbodem kan u de bedden dan apart of aansluitend naast elkaar plaatsen.

Op zoek naar andere formaten van matrassen? Bekijk dan al onze matrasafmetingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen