Goldline-Allure-Matras-046

Matras 120x220

Het voordeel van een compact eenpersoons matras waar u extra comfortabel op kan liggen en de extra beenruimte om heerlijk uitgestrekt te kunnen liggen.

Goede nachtrust op een matras 120x220

Bij Pullman straat goede nachtrust centraal. Door goed te slapen voelt u zich beter en zit u beter in uw vel. Dankzij het matras 120x220 van Pullman slaapt u heerlijk. Een matras moet goed bij u passen. Zo is het belangrijk dat een matras onder andere past bij uw lengte. Bent u langer? Dan is een matras 120x220 een perfecte oplossing. Daarnaast heeft u dankzij de breedte van dit matras extra bewegingsruimte. We vertellen u graag meer over de twijfelaar: het matras 120x220.

Pullman matras 120x220

We slapen bijna een derde van ons leven. Als u lang bent, hebt u het vast wel eens ervaren dat het niet prettig is om op een klein matras te slapen. Iedereen heeft de wens om uitgerust en fit wakker te worden. Daar houden we bij Pullman graag rekening mee. U kiest bij ons het juiste matras, ongeacht uw lichaamslengte. Ook de belangrijke invloeden van onder andere lichaamsgewicht en lichaamsvorm houden we steeds in ons achterhoofd als we uw matras maken. Het matras 120x220 wordt met de handgemaakt in Nederland. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een pocketvering matras 120x220.

Twijfelaar

Een matras dat groot genoeg is om gemakkelijk en vrij te bewegen en dat tegelijk niet veel ruimte inneemt in de slaapkamer, u leest de twijfel? Wel daarom noemt men een matras van 120cm breed ook wel een twijfelaar. Een 120x220 is daar dan ook een voorbeeld van.

Twijfelt u over een combinatie met een Pullman topdekmatras, kies dan voor een Colour uitvoering. De matras is iets minder dik gemaakt en wordt in dezelfde meubelstof als de boxspring gestoffeerd. Op die manier kan u prima slapen in combinatie met een topdekmatras.

Bijna iedere afmeting is verkrijgbaar bij Pullman. Ontdek al onze afmetingen!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen