Goldline-Allure-Matras-046

Matras 120x220

Het voordeel van een compact eenpersoons matras waar u extra comfortabel op kan liggen en de extra beenruimte om heerlijk uitgestrekt te kunnen liggen.

Pullman matras 120×220

We slapen bijna een derde van ons leven. Als u groot bent zal u wel al ervaren hebben dat het niet zo prettig is om op een te klein matras te slapen. Uw voeten belanden over de matrasrand. Net als iedereen heeft u de wens om uitgerust en fit te ontwaken. Daarom houden we bij Pullman rekening met wie u bent en kan u steeds de juiste matras kiezen ongeacht uw lichaamslengte. Ook de belangrijke invloed van lichaamsgewicht en lichaamsvorm houden we steeds in het achterhoofd. Zorg voor een goed onderhoud van uw matras 120×220 zo geniet u extra lang van het comfort van uw Pullman matras. Zorg voor een goede ventilatie en draai en keer uw matras regelmatig.

Slaapt u graag soepel of eerder stevig? Maak een keuze uit verschillende hardheden als u een matras 120×220 of pocketvering matras 120×220 kiest. Of laat u deskundig informeren bij een Pullman dealer. U kan snel en eenvoudig een persoonlijke afspraak maken.

Twijfelaar

Een matras dat groot genoeg is om gemakkelijk en vrij te bewegen en dat tegelijk niet veel ruimte inneemt in de slaapkamer, u leest de twijfel? Wel daarom noemt men een matras van 120cm breed ook wel een twijfelaar. Een 120×220 is daar dan ook een voorbeeld van.

Twijfelt u over een combinatie met een Pullman topdekmatras, kies dan voor een Colour uitvoering. De matras is iets minder dik gemaakt en wordt in dezelfde meubelstof als de boxspring gestoffeerd. Op die manier kan u prima slapen in combinatie met een topdekmatras.

Bijna iedere afmeting is verkrijgbaar bij Pullman. Ontdek al onze afmetingen!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen