Goldline-Allure-Matras-046

Matras 120x220

Een matras van 120x220 is ideaal voor de bewegelijke slaper. Doordat u zowel in de breedte als in de lengte meer ruimte heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over uit het bed bungelende armen of benen. U kunt dus alle kanten op draaien, zonder dat u wakker wordt. Alleen al met dat idee gaat u lekkerder slapen. Het advies vanuit Pullman is om altijd uit te gaan van 20 centimeter extra ten opzichte van uw lichaamslengte. Als u uitgaat van dit advies, dan is een matras van 120x220 perfect voor iemand van twee meter lang. Langere bedden zijn soms lastig te vinden, laat staan een passend matras. Daarom vinden wij het bij Pullman extra belangrijk dat we iedereen kunnen voorzien van een passend slaapcomfort. Lees hieronder meer over het matras 120x200.

Goede nachtrust dankzij een matras 120×220

Een matras van 120x220 draagt voor lange mensen bij aan hun slaapcomfort. Bij Pullman staat dit centraal. Door goed te slapen voelt u zich beter en zit u beter in uw vel. Dankzij het matras 120×220 van Pullman slaapt u heerlijk. Een matras moet bij u passen. Zo is het belangrijk dat een matras, zoals hierboven al even benoemd, past bij uw lengte. U kunt geen comfortabele slaaphouding aannemen wanneer u constant rekening moet houden met het uiteinde van uw bed. Hierdoor gaat u minder ontspannen in bed liggen, wat vervolgens weer invloed heeft op uw slaapkwaliteit.

 

Een Pullman matras 120×220 is de basis voor een energiek leven

Een matras van 120x220 van Pullman bepaald onder andere hoe de volgende dag eruit zal gaan zien. We slapen bijna een derde van ons leven. Dus is het van groot belang om hier voldoende aandacht te besteden aan onze slaap. Iedereen heeft de wens om uitgerust en fit wakker te worden. Hiervoor is het juiste matras cruciaal. U kiest bij ons het juiste matras, ongeacht uw lichaamslengte. Het matras 120×220 wordt met de handgemaakt in Nederland. Een matras van 120x220 komt in diverse uitvoeringen. U vindt alle verschillende uitvoeringen op onze website. Hier leest u ook de voordelen per materiaal, zodat u kunt kiezen voor het matras dat het beste bij u past.

Twijfelaar met een matras van 120x220

Men noemt een matras van 120x220 ook wel een twijfelaar. Dankzij deze afmetingen behoudt u voldoende ruimte in de kamer, maar heeft u ook zelf voldoende ruimte in uw bed om te bewegen. Het bed en dus ook matras van 120x220 is bijvoorbeeld perfect voor een studio. Door de krapte op de woningmarkt worden dit soort studio’s steeds populairder. Hiermee komt de twijfelaar dus ook helemaal terug.

 

Matras 120x220 kopen bij Pullman

Bent u van plan om een matras van 120x220 te kopen bij Pullman? Dan kunt u op onze website de officiële Pullman dealers vinden. Hier kunt u het matras van 120x220 uitproberen, zodat u zeker weet dat u het juiste matras kiest. Bijna iedere afmeting is verkrijgbaar bij Pullman. Ontdek al onze afmetingen! Heeft u vragen over onze matrassen, de formaten of over iets anders? Dan beantwoorden wij graag al uw vragen. Bestelt u bij Pullman, dan bestelt u bij een betrouwbare en ervaren aanbieder van kwalitatieve slaapproducten.

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen