Pullman stapel matrassen

Matras 140x200

Een matras van 140x200 is een goede keuze als u op zoek bent naar een compact tweepersoonsmatras. Deze maat is namelijk de kleinste breedtemaat van tweepersoonsmatrassen.

Pullman 140x200 matrassen kiezen

Goed slapen is naast gezond eten en regelmatige beweging de basis van een goede en gezonde levensstijl. Daarom bouwen we bij Pullman onze matrassen op basis van uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Zo slaapt u goed en kan u een ruime keuze maken van matrassen met een formaat van 140x200. Ook als u een extra lange lengtemaat zoekt kan u bij Pullman een matras van 140x210 of 140x220 vinden. Kies uit verschillende hardheden als u een 140x200 matras kiest en onderzoek in de duurzaamheidstabel of standard of firm bij u past. Of wenst u een afspraak met een Pullman dealer voor een deskundig en persoonlijk advies?

Hoe onderhoud u uw Pullman matras?

Verlucht dagelijks uw bed en de slaapkamer. In de ochtend na het ontwaken zet u best alle ramen een half uurtje open, laat de frisse lucht maar binnen. Gooi het dekbed open terwijl u verlucht. Na een half uur sluit u de ramen of plaatst ze in kiepstand. Laat het tijdens de winter niet te koud worden in uw slaapkamer. De ideale slaaptemperatuur is tussen 15°C en 17°C. Keer uw matras regelmatig van boven naar onder en van hoofd naar voeten. Zo geniet u extra lang van het comfort van uw Pullman matras.

Topdekmatras gebruiken?

Kiest u voor een combinatie met een Pullman topdekmatras, kies dan voor een Colour uitvoering als variant. Deze variant is afgestemd op gebruik samen met een topper en is daarom wat minder dik gemaakt.

Op zoek naar andere formaten van matrassen? Bekijk dan al onze matrasafmetingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen