Pullman Silverline matras sfeer

Matras 140x200

Een matras van 140x200 is een goede keuze als u op zoek bent naar een compact tweepersoonsmatras. Met deze maat hebben u en uw partner voldoende ruimte om optimaal te kunnen slapen en bewegen, maar behoudt u tegelijkertijd bewegingsruimte in uw slaapkamer. Een bed en dus ook matras van 140x200 heeft een ideale maat voor kleinere slaapkamers. Hierdoor benut u alle ruimte in uw kamer, zonder in te leveren op slaapkwaliteit. Lees hieronder meer over ons matras 140x200 en alle mogelijkheden.

Pullman 140x200 matrassen kiezen

Bent u op zoek naar een matras 140x200? Bij Pullman bent u aan het goede adres. Goed slapen is een van de basiselementen voor een gezonde levensstijl. Het is daarom belangrijk dat een matras aansluit op uw slaaphouding, lengte, gewicht en lichaam. Goede nachtrust draagt bij aan uw functioneren en vitaliteit. Een matras 140x200 wordt ook wel een twijfelaar genoemd. In uw eentje heeft u op dit matras meer dan genoeg slaapruimte, maar ook met z’n tweeën is er voldoende ruimte om naast elkaar te slapen.

 

Twijfelaar matras 140x200

Koop voor uw twijfelaar een matras 140x200 van Pullman. Het voordeel van een tweepersoons matras is dat er geen naad tussen de matrassen ligt. Bij een bed van dit formaat past dit matras dus perfect. Bij Pullman maken we een matras 140x200 voor iedere slaper en voor alle slaapwensen. Kies uit verschillende eigenschappen en combinaties van materialen. Het product voor u kiest u door zelf de ligging te ervaren bij een van onze Pullman verkooppunten. U vindt hier ook een 140x200 matras voor uw boxspring. Ga voor een luxe maar compact tweepersoonsbed. Want ook in deze afmeting kunt u een hotel chique sfeer neerzetten.

Uw Pullman matras 140x200 onderhouden

Bedenk goed dat uw Pullman matras 140x200 gaat langer mee als u hier iedere dag goed voor zorgt. Zet in de ochtend de ramen een half uurtje open en de frisse lucht doet zijn werk. Voor een optimaal resultaat is het ook handig om uw dekbed open te gooien, terwijl u de frisse lucht uw kamer in laat waaien. Laat het in de winter niet te koud worden in uw slaapkamer. De ideale slaaptemperatuur ligt tussen de 15 en 17 graden Celsius. Keer uw matras 140x200 regelmatig in zowel horizontale als verticale richting om. Zo ligt u niet constant op exact dezelfde plek en worden de drukpunten afgewisseld over verschillende plekken van uw matras. Door deze tips te volgen voorkomt u slijtage, waardoor u alles uit uw aankoop haalt.

 

Matras 140x200 combineren met topper

Kiest u voor een combinatie met een matras 140x200 en een Pullman topper? Kies dan voor de Colour uitvoering. Deze variant is afgestemd op het gebruik van een matras (140x200) samen met een topper en is daarom wat minder dik. Zoekt u andere formaten van matrassen? Bekijk dan al onze matrasafmetingen. Bij Pullman maken wij producten voor alle verschillende typen mensen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan slagen voor een matras 140x200, ongeacht zijn of haar voorkeuren. Daarom hebben wij ons assortiment ook zo gevarieerd mogelijk opgebouwd en blijven wij deze nog altijd verder optimaliseren.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen