Goldline Stapel

Matras 140x210

Een matras van 140x210 is een eerder kleine breedtemaat van tweepersoonsmatrassen. De extra lengte geeft meer ruimte aan grote mensen om ook uitgestrekt in het bed te kunnen liggen. Wist u dat u uw matras best 20cm langer koopt dan de grootste persoon die het bed beslaapt? Bent u dus 185cm groot, dan kiest u best een matraslengte van 210cm

Een Pullman 140x210 matras kopen

Volgens Professor Johan Verbraecken (Universiteit Antwerpen) hangt 95% van het slaapcomfort af van een goed matras. Het is dus duidelijk dat een goed matras ontzettend belangrijk is. Bij Pullman koopt u een matras 140x210 van goede kwaliteit. Goed slapen is naast gezond eten en regelmatige beweging immers de balans van een goede en gezonde levensstijl.

We maken in onze Nederlandse Pullman fabriek daarom onze het matras 140x210 op basis van uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Ook het door u gekozen matras 140x210 maken we in bijna ieder matrastype. Gaat uw voorkeur uit naar een nog langere afmeting? Dan kunt u ook kiezen voor de maat 140x220. Dit is een alternatief voor als het matras 140x210 te kort voor u is.

Onderzoek in de duurzaamheidstabel of standard of firm bij u past. We weten dat een persoonlijke voorkeur voor stevig of soepel slapen uw keuze beïnvloed. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat ook dat uw lichaamslengte en de verhouding met uw lichaamsgewicht een belangrijke rol spelen. Dit bepaalt namelijk of uw matras gemakkelijk of minder gemakkelijk uw lichaamsvorm overneemt. Als u het lastig vindt om een keuze te maken, is het gewoon mogelijk om een afspraak te maken bij een Pullman dealer. Hier krijgt u deskundig en persoonlijk advies van de specialisten. Ze denken graag met u mee.

Hoe slaapt u lekker op uw Pullman matras 140x210?

Zodra u uw Pullman matras 140x210 hebt, is het natuurlijk belangrijk dat u heerlijk slaapt op het 140x210 matras. Verlucht daarom dagelijks uw bed en de slaapkamer. Laat het tijdens de winter niet te koud worden in uw slaapkamer. De ideale slaaptemperatuur is tussen 15°C en 17°C. Door uw matras regelmatig te keren van boven naar onder en van hoofd naar voeten, zorgt u dat het matras een langere levensduur heeft. Zo geniet u extra lang van het comfort van uw Pullman matras 140x210. Maak van de slaapkamer een kamer om te slapen. Zorg voor een opgeruimde slaapomgeving en maak het donker en stil. Slaap lekker!

Waarom een topdekmatras gebruiken?

Wie kiest voor een topdekmatras doet dat vaak om een vervelende naad tussen 2 matrassen weg te werken. Anderen kiezen voor het extra laagje comfort bovenop de matras. Kiest u voor een combinatie met een Pullman topdekmatras? Kies dan voor een Colour uitvoering als matras variant. Dit matras is afgestemd op gebruik samen met een topper en is daarom meegestoffeerd met de boxspring en wat minder dik gemaakt. Op zoek naar andere formaten van matrassen? Bekijk dan al onze matrasafmetingen. Heeft u vragen over een matras kopen 140x210? Neem dan contact met ons op.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen