Goldline-Stapel-013

Matras 140x210

Een matras van 140x210 is een eerder kleine breedtemaat van tweepersoonsmatrassen. De extra lengte geeft meer ruimte aan grote mensen om ook uitgestrekt in het bed te kunnen liggen. Wist u dat u uw matras best 20cm langer koopt dan de grootste persoon die het bed beslaapt? Bent u dus 185cm groot, dan kiest u best een matraslengte van 210cm

Welke Pullman 140×210 matras kopen?

Volgens Professor Johan Verbraecken (Universiteit Antwerpen) hangt 95% van het slaapcomfort af van een goed matras. Of dat helemaal waar is laten we in het midden, echter het mag duidelijk zijn dat een goede matras belangrijk is. Goed slapen is naast gezond eten en regelmatige beweging de basis van een goede en gezonde levensstijl.

We maken in onze Nederlandse Pullman fabriek daarom onze matrassen op basis van uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Ook de door u gekozen afmeting van een matras 140×210 maken we in bijna ieder matrastype. Wenst u nog een nog langere afmeting dan kan u ook de maat 140×220 kiezen, wanneer een matras 140×210 voor u te kort is.

Onderzoek in de duurzaamheidstabel of standard of firm bij u past. We weten dat een persoonlijke voorkeur voor stevig of soepel slapen uw keuze beïnvloed. Besef ook dat uw lichaamslengte en de verhouding met uw lichaamsgewicht een rol speelt. Dit bepaalt of uw matras gemakkelijk of minder gemakkelijk uw lichaamsvorm overneemt. Als u het wat ingewikkeld vind om te kiezen, maak dan zeker een afspraak met een Pullman dealer voor een deskundig en persoonlijk advies voor de .

Hoe kan u lekker slapen op uw Pullman matras?

Verlucht dagelijks uw bed en de slaapkamer. Laat het tijdens de winter niet te koud worden in uw slaapkamer. De ideale slaaptemperatuur is tussen 15°C en 17°C. Keer uw matras regelmatig van boven naar onder en van hoofd naar voeten. Zo geniet u extra lang van het comfort van uw Pullman matras 140×210. Maak van de slaapkamer een kamer om te slapen. Zorg voor een opgeruimde slaapomgeving en maak het donker en stil. Slaap lekker!

Waarom een topdekmatras gebruiken?

Wie kiest voor een topdekmatras doet dat vaak om een vervelende naad tussen 2 matrassen weg te werken. Anderen kiezen voor het extra laagje comfort bovenop de matras. Kiest u voor een combinatie met een Pullman topdekmatras, kies dan voor een Colour uitvoering als matrasvariant. Dit matras is afgestemd op gebruik samen met een topper en is daarom meegestoffeerd met de boxspring en wat minder dik gemaakt.

Op zoek naar andere formaten van matrassen? Bekijk dan al onze matrasafmetingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen