Pullman Silverline detail 442 x 376

Matras 160x200

Bent u op zoek naar een matras 160x200 voor uw tweepersoonsbed? We maken bij Pullman een brede waaier matrassen in deze afmeting. We bouwen bij Pullman ergonomisch ontworpen matrassen op basis van uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Zo slaapt u gezond en kan u uitgerust genieten van uw dag.

Pullman matras 160×200 kiezen

Als u een extra lange lengtemaat zoekt kan u bij Pullman terecht voor een matras met een afmeting van 160×210 of 160×220. Kijk in de duurzaamheidstabel of standard of firm bij u past of maak een persoonlijke afspraak met een Pullman dealer voor een deskundig advies.

Het is mogelijk om twee hardheden in één tweepersoonsmatras uit de Silverline of Goldline collectie te combineren. Bij Pullman noemen we dit een “je t’aime” uitvoering. Deze optie is mogelijk als u kiest voor een tweepersoons matras vanaf 160cm breedte, dus ook een matras 160×200. Samen slapen op één groot tweepersoonsmatras met een zachtere of stevigere ondersteuning die verschilt per lighelft kan de oplossing zijn voor u en uw bedpartner.
De matrassen hebben allemaal dezelfde hoogte van ca. 24cm. Dit betekent dat we de matrassen kunnen koppelen via een rits die aan de boven- en onderzijde van iedere lange zijde wordt aangebracht. Deze optie is beschikbaar als u een Pullman matras kiest. Geniet van een langere levensduur!

In de ochtend na het ontwaken zet u best de ramen en deuren van uw slaapkamer een half uurtje open, laat de frisse lucht maar binnen. Leg het dekbed open terwijl u verlucht. Het is beter een half uur krachtig te verluchten dan een hele dag. Na het verluchten sluit u de ramen best of plaats ze in kiepstand. De ideale slaaptemperatuur is tussen 15°C en 17°C, we adviseren u om de slaapkamer niet te koud te laten worden. Draai uw matras 160×200 regelmatig van boven naar onder en van hoofd naar voeten. Zo geniet u extra lang van het comfort van uw Pullman matras 160×200.

Topdekmatras gebruiken?

Kiest u voor een combinatie van uw matras 160×200 met een Pullman topdekmatras, kies dan voor een Colour uitvoering als variant. Deze variant is afgestemd op gebruik samen met een topper en is daarom wat minder dik gemaakt.

Op zoek naar andere formaten van matrassen? Bekijk dan al onze matras afmetingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen