Silverline-Comfortopper-Pocket-Split-0043

Matras 160x220

Niets is zo vervelend als uw voeten uit het bed bungelen. Zeker als u groot bent is een extra lang matras een must! Bent u op zoek naar een matras van 160x220 voor uw tweepersoonsbed? Dan kan u vertrouwen op Pullman. We bouwen in onze state of the art fabriek in Nederland ergonomisch ontworpen matrassen op basis van uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Zo slaapt u gezond en kan u uitgerust genieten van uw dag.

Matras 160×220 kiezen

Sommige mensen liggen liever meer in het matras en anderen vinden op een matras liggen net heerlijk. Die persoonlijke voorkeur speelt een rol bij het testen van uw matras. Echter hou ook rekening met de lichaamsbouw. De verhouding lichaamslengte en lichaamsgewicht kan u met behulp van de duurzaamheidstabel afleiden. U kan kiezen tussen een standard of firm uitvoering van het matras 160×220. Maak een afspraak met een Pullman dealer als u graag een persoonlijk advies krijgt.

We kunnen twee verschillende hardheden pocketveren in één tweepersoonsmatras uit de Silverline of Goldline collectie combineren. We doopten deze techniek de “je t’aime” uitvoering. Deze optie is mogelijk als u kiest voor een tweepersoons matras vanaf 160cm breedte, dus dat kan ook met het matras 160×220. U slaapt samen op één groot matras met een aangepast ligcomfort op maat van u en uw bedpartner.

Het is ook mogelijk om 2 aparte matrassen te koppelen via een rits die aan de boven- en onderzijde van iedere lange zijde wordt aangebracht.

Onderhoud als sleutel voor een langere levensduur!

Tijdens een nacht slapen verliezen we een behoorlijke hoeveelheid vocht via onze ademhaling en onze huid. Dagelijkse verluchting en ventilatie zijn dus altijd aanbevolen. De matras is symmetrisch gemaakt, dit betekent dat u mag keren van hoofd naar voeten en er is geen onderkant of bovenkant. Waar er vroeger vaak een winter -en zomerzijde werd gebruikt kan je vandaag altijd en vaak draaien en keren. Omdat je na het keren telkens opnieuw andere delen beslaapt zal de matras veel gelijkmatiger en trager slijtage vertonen. U kan er dus langer op slapen!

Topdekmatras gebruiken?

Slaapt u op twee aparte matrassen en stoort de naad tussenin? Of vind u extra comfort bovenop de matras nog heerlijker om te slapen? Dan is een topdekmatras wat voor u. Als u deze combineert met een wat minder dik gemaakte Colour variant die wordt gestoffeerd in de meubelstof van de boxspring ziet uw matras er meteen aantrekkelijk uit.

Op zoek naar andere formaten van matrassen dan het matras 160×220? Bekijk dan al onze matrasafmetingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen