Silverline Comfortopper Pocket Split

Matras 160x220

Niets is zo vervelend als uw voeten uit het bed bungelen. Zeker als u groot bent is een extra lang matras een must! Bent u op zoek naar een matras van 160x220 voor uw tweepersoonsbed? Dan kan u vertrouwen op Pullman. We bouwen in onze state of the art fabriek in Nederland ergonomisch ontworpen matrassen op basis van uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Zo slaapt u gezond en kan u uitgerust genieten van uw dag.

Matras 160x220 kiezen

De voorkeuren die mensen hebben wat betreft een matras 160x220 zijn allemaal erg verschillend. Denk bijvoorbeeld aan de hardheid van een matras. Deze persoonlijke voorkeuren spelen ook een rol bij het testen van uw matras 160x220. Naast voorkeuren, is het ook belangrijk om rekening te houden met lichaamsbouw. Gaat u een matras kopen 160x220? Lees dan verder! Zo weet u precies waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een matras 160x220.

Hardheden bij het matras 160x220

Bij het aanschaffen van een matras 160x220 is het belangrijk dat u rekening houdt met uw lichaamsbouw. Met behulp van de duurzaamheidstabel kunt u de verhoudingen tussen uw lichaamslengte en lichaamsgewicht afleiden. Bij Pullmant kunt u kiezen uit een standard of firm uitvoering van het matras 160x220. Maak een afspraak met een Pullman dealer als u graag een persoonlijk advies krijgt voor een matras kopen 160x220.

Je t’aime matras 160x220

Bij Pullman kunnen we twee verschillende hardheden pocketveren in één tweepersoons matras uit de Silverline of Goldline collectie combineren. Deze techniek kreeg de naam: de ‘je t’aime’ uitvoering. Deze optie is mogelijk als u kiest voor een tweepersoons matras vanaf een afmeting 160 centimeter. Hierdoor is het ook mogelijk voor het matras 160x220. Hierdoor slaapt u samen met uw partner op een groot matras met een aangepast ligcomfort op maat van u en uw bedpartner. Daarnaast is het ook mogelijk om twee aparte matrassen te koppelen om zo een matras 160x220 te creëren. Dit doen we door middel van een rits aan de boven- en onderzijde van iedere lange zijde. Zo geniet u beiden een aangepast ligcomfort op maat.

Onderhoud als sleutel voor een langere levensduur!

Tijdens een nacht slapen verliezen we een behoorlijke hoeveelheid vocht via onze ademhaling en onze huid. Dagelijkse verluchting en ventilatie zijn dus altijd aanbevolen voor uw Pullman matras 160x220. Het 160x220 matras is symmetrisch gemaakt, dit betekent dat u mag keren van hoofd naar voeten en er is geen onderkant of bovenkant. . Vroeger werd er vaak een winter- en zomerzijde gebruikt. Vandaag de dag kunt u vaak draaien en keren. Omdat u na het keren steeds opnieuw op andere delen slaapt, zal het matras 160x220 minder snel slijtage vertonen. Zo kunt u er dus langer op slapen!

Topdekmatras gebruiken?

Slaapt u op twee aparte matrassen en stoort de naad tussen de twee matrassen? Of vindt u extra comfort bovenop de matras nog heerlijker om op te slapen? Dan is een topdekmatras wat voor u. Als u deze combineert met een wat minder dik gemaakte Colour variant die wordt gestoffeerd in de meubelstof van de boxspring ziet uw matras er meteen aantrekkelijk uit. Bent u op zoek naar andere formaten van matrassen dan het matras 160x220? Bekijk dan al onze matrasafmetingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen