Pullman Silverline stapel matrassen

Matras 180x200

U zoekt een ruim matras 180x200 voor uw tweepersoonsbed? We maken bij Pullman een brede waaier matrassen in deze afmeting. Heel veel ruimte om alleen, met je bedpartner of met het hele gezin tijdens het weekend op het bed liggen. Ontdek onze uitgebreide collectie ergonomisch ontworpen matrassen. We bouwen uw matras zorgvuldig en met de hand in Nederland, rekening houdend met uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Zo kan u uitgerust genieten van uw dag na een heerlijke nacht slapen.

Matras 180x200

Met een 180x200 matras heeft u een extra ruim en lang matras dat veel ruimte biedt aan twee volwassen personen. Een geschikt matras kopen voor twee personen dat aan beide wensen voldoet, kan lastig zijn. Slaapt uw partner bijvoorbeeld graag op een steviger matras dan u? Dan kunt u overwegen om twee aparte matrassen van 90x220 aan te schaffen. Vind u dat geen aangenaam idee? Kies dan voor een ‘ je t’aime’ opbouw van het matras 180x200. Deze optie is beschikbaar voor een tweepersoons matras met een breedte vanaf 160 centimeter. Het matras 180x220 is dan voorzien twee verschillende hardheden in één tweepersoonsmatras: ideaal!

Een goed matras 180x200 kopen

Slapen is een belangrijke pijler voor een gezond leven. Steeds meer onderzoek wijst op het belang van een goede nachtrust. Het is belangrijk dat het matras 180x200 aangepast is aan uw lichaam. We hebben daarom een uitgebreide collectie ergonomisch ontworpen matrassen. Alle Pullman matrassen worden zorgvuldig met de hand gemaakt in Nederland. Zo kunt u uitgerust genieten van uw dag na een heerlijke nacht slapen op uw matras 1.

Slaaptip: Een slaaproutine werkt!

Het lijkt zo eenvoudig: een vast tijdstip waarop u gaat slapen en een vast tijdstip waarop u wakker wordt. Dit draagt bij aan een gezond slaapritme. Wist u dat heel veel mensen iedere avond voor het slapengaan een boek lezen? Een andere optie om fijn in slaap te vallen is door bij te praten met uw partner of door te genieten van een kop warme thee of melk. Het is niet het boek of de thee die er voor zorgt dat u beter gaat slapen, maar het ritueel dat hen slaperig maakt. Een slaaproutine werkt dus echt! Bent u op zoek naar andere formaten van matrassen dan het matras 180x220? Bekijk dan al onze matrasafmetingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen