Pullman Silverline matras sfeer

Matras 180x200

U zoekt een ruim matras 180x200 voor uw tweepersoonsbed? We maken bij Pullman een brede waaier matrassen in deze afmeting. Heel veel ruimte om alleen, met je bedpartner of met het hele gezin tijdens het weekend op het bed liggen. Ontdek onze uitgebreide collectie ergonomisch ontworpen matrassen. We bouwen uw matras zorgvuldig en met de hand in Nederland, rekening houdend met uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Zo kan u uitgerust genieten van uw dag na een heerlijke nacht slapen.

Pullman matras 180×200 kiezen

Overweeg zorgvuldig uw keuze want het is de bedoeling dat uw Pullman matras 180×200 de komende 8 tot 10 jaar, nacht in, nacht uit kan worden beslapen. Kijk in de duurzaamheidstabel of standard of firm bij u past of maak een persoonlijke afspraak met een Pullman dealer voor een deskundig advies. Zo kiest u het matras 180×200 die het beste bij u past. U kiest een matras best 20cm langer dan de langste persoon die het bed beslaapt. Dus heeft u nood aan een extra lang matras, dan kan u bij Pullman terecht voor afmetingen van 180×210 of 180×220.

Slaapt uw partner graag op een steviger matras dan u? Kies dan voor een ‘ je t’aime’ opbouw van de matras. Deze optie is beschikbaar voor een tweepersoons matras vanaf 160cm breedte. Een matras 180×200 wordt dan gebouwd met twee hardheden in één tweepersoonsmatras.

U kan ook twee matrassen van 90×200 apart naast elkaar gebruiken. Wenst u dan toch dat u ze aan elkaar kan bevestigen? Dan kiest u voor de koppel optie. Dit betekent dat u de matrassen kan koppelen via een rits die aan de boven- en onderzijde van iedere lange zijde wordt aangebracht.

Hoe onderhoud u uw matras 180×200 het best?

In de ochtend na het ontwaken zet u de ramen en deuren van uw slaapkamer een half uurtje helemaal open om de ruimte krachtig te verluchten. Leg het dekbed open tot aan het voeteneind terwijl u verlucht. Het is beter een half uur krachtig te verluchten dan een hele dag. Na het verluchten sluit u de ramen best of plaats ze in de kiepstand. De ideale slaaptemperatuur is tussen 15°C en 17°C, we adviseren u om de slaapkamer niet te koud te laten worden. Zo vermijdt u vochtproblemen en slaapt u ook beter. Draai uw matras regelmatig van boven naar onder en van hoofd naar voeten. Zo geniet u extra lang van het comfort van uw Pullman matras 180×200. We raden u aan om een matrasbeschermer te gebruiken.

Topdekmatras gebruiken?

Een topdekmatras biedt een extra laag comfort en maakt het ligcomfort zachter. Ook werkt een topper een mogelijke naad tussen twee matrassen weg. Kiest u voor een combinatie van uw matras 180×200 met een Pullman topdekmatras, overweeg dan een Colour variant. Zo combineert uw matras prima samen met een topper.

Op zoek naar andere formaten van matrassen? Bekijk dan al onze matras afmetingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen