Pullman Silverline matras sfeer

Matras 180x210

Een matrasafmeting van 180x210 is extra ruim en extra lang voor uw tweepersoonsbed. Heel veel ruimte om alleen of samen met je bedpartner te slapen. Herkent u de weekends waar de hele familie op het bed zit, knuffelt en bijpraat na een drukke week? Met deze afmeting heeft iedereen zeker een plekje!

Bij Pullman kan u een uitgebreide collectie ergonomisch ontworpen matrassen ontdekken. Elk matras wordt telkens opnieuw door onze vakkundige matrassenmakers gebouwd. Ieder type houdt op een andere manier rekening met uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Zo vindt ook u de matras van uw dromen en kan u zalig uitrusten na een intense dag en misschien is dat wel je het matras 180×210.

Hoe kiest u een matras?

Volgens bepaalde slaapspecialisten, zoals Dr. Johan Verbraecken (UA Antwerpen, België), bepaalt het comfort van uw matras 95% van de slaapkwaliteit. Weet dat een Pullman matras de komende 8 tot 10 jaar, nacht in, nacht uit kan worden beslapen. Maak dus even tijd om uw keuze te maken. Een handige tip is om te kijken in de duurzaamheidstabel. Zo kan u afleiden of standard of firm bij u past.

Slaapt uw partner graag op een soepeler matras dan u? Wist u dat Pullman u de optie ‘je t’aime’ kan voorstellen? Deze optie is beschikbaar voor een tweepersoons matras vanaf 160cm breedte. Uw matras van 180×210 wordt dan gebouwd met twee verschillende hardheden van pocketveren in één tweepersoonsmatras.

U kan ook twee gescheiden matrassen van 90×210 naast elkaar gebruiken. Als u die idee van twee aparte matrassen wel bevalt en u toch een koppeling op prijs stelt dan kiest u voor de koppel-optie. Dit betekent dat de matrassen gekoppeld worden via een rits aan de boven- en onderzijde van iedere lange kant.

Kies de matras best 20cm langer dan de langste persoon die het bed beslaapt. Naast de maat matras 180×210 kan u ook kiezen voor een extra lange matras met de afmeting 180×220.

Slaaptip!

Eet voor het slapengaan niet te zwaar, te pikant of te zoet. Wist u dat een kommetje met kersen, in het seizoen, een verhoogde hoeveelheid melatonine bevat? Melatonine is het hormoon dat uw lichaam aanmaakt om in slaap te vallen. Aan de andere kant is gaan slapen met honger ook niet aan te raden. Dus met een lichte snack tijdens de avonduren is echt niets mis.

Op zoek naar andere formaten van matrassen? Bekijk dan al onze matrasafmetingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen