Pullman Silverline stapel matrassen

Matras 180x210

Een matrasafmeting van 180x210 is extra ruim en extra lang voor uw tweepersoonsbed. Heel veel ruimte om alleen of samen met je bedpartner te slapen. Herkent u de weekends waar de hele familie op het bed zit, knuffelt en bijpraat na een drukke week? Met deze afmeting heeft iedereen zeker een plekje!

Pullman matras 180x210

Bij Pullman kunt u een uitgebreide collectie ergonomisch ontworpen matrassen kopen. Elk matras 180x210 wordt elke keer handmatig door onze matrassenmakers gebouwd in Nederland. Ieder type matras houdt op een andere manier rekening met uw lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Zo vindt ook u het matras van uw dromen en kunt u heerlijk uitrusten na een lange en intense dag. We vertellen u meer over het fijne matras 180x210.

Hoe kiest u een passend matras 180x210?

Volgens slaapspecialisten, zoals Dr. Johan Verbraecken (UA Antwerpen, België), bepaalt het comfort van uw matras 95% van de slaapkwaliteit. We vinden het bij Pullman daarom erg belangrijk dat uw 180x210 matras van goede kwaliteit is én lang meegaat. Een matras van Pullman kunt u 8 tot 10 jaar nacht in nacht uit beslapen. Voordat u een keuze maakt, is het verstandig om na te denken waar uw voorkeur naar uitgaat wat betreft de hardheid van het matras. Een handige tip is om te kijken naar de duurzaamheidstabel.

Hoe kiest u een matras?

Slaapt uw partner graag op een soepeler matras dan u? Geen probleem. Bij Pullman hebben we de optie ‘je t’aime’. Deze optie is beschikbaar voor matrassen vanaf 160 centimeter en is hierdoor ook beschikbaar voor uw matras 180x210. Uw matras 180x210 wordt dan gebouwd met twee verschillende hardheden van pocketveren in een tweepersoonsmatras 180x210. Rekenvoorbeeld: de langste persoon die in het bed slaapt is 185 cm. We raden het dan aan om te kiezen voor een 180x210 matras.

Twee losse matrassen

Het is ook mogelijk om twee aparte matrassen van 90x210 naast elkaar gebruiken. Vindt u dit een beter idee dan een groot matras 180x210? Dan is het mogelijk om te kiezen voor de koppel-optie. Dit betekent dat de matrassen gekoppeld worden via een rits aan de boven- en onderzijde van iedere lange kant.

Een groot matras 180x210

Vindt u het lastig om de lengtemaat van uw nieuwe matras te kiezen? We snappen dat dit lastig kan zijn. Onze tip: kies het matras dat minimaal 20 centimeter langer is dan de langste persoon die in het bed slaapt. Naast de maat matras 180x210 kunt u ook kiezen voor een extra lange matras met de afmeting 180x220.

Slaaptip voor uw 180x210 matras!

We geven u graag nog een slaaptip mee, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe matras 180x210. Eet voor het slapengaan niet te zwaar, te pikant of te zoet. Hierdoor valt u sneller in slaap op uw matras 180x210. Wilt u graag nog iets eten voor het slapengaan? Eet dan eens kersen! Dit product bevat een verhoogde hoeveelheid melatonine. Melatonine is het hormoon dat uw lichaam aanmaakt om in slaap te vallen. Met een lege maag in slaap vallen is ook niet aan te raden. Dus met een lichte snack tijdens de avonduren is echt niets mis. Bent u op zoek naar andere formaten van matrassen? Bekijk dan al onze matrasafmetingen op onze website.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen