Silverline-Excellence-0037-zonder-min

Matras 180x220

Een matras van 180x220 wordt steeds populairder. De gemiddelde lichaamslengte nam de afgelopen decennia fors toe. Logisch dus dat er steeds meer lange mensen zijn. Bent u zelf twee meter? Dan raden wij aan om voor een matras van 180x220 te kiezen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten binnen het bed liggen en niet ongemakkelijk over de bedrand hangen. Dit is een van de grootste ergernissen van langere mensen. Zij hebben vaak te maken met te korte bedden, waardoor zij niet comfortabel kunnen slapen. Het matras van 180x220 biedt met zijn langere lengte dus dé perfecte oplossing voor dit veelvoorkomende probleem.

Een 180x220 matras dat voldoet aan meerdere slaapwensen

Met een 180×220 matras beschikt u over de ruimte die u en/of uw partner voldoende ruimte biedt, om alles uit uw nachtrust te halen. Bij Pullman snappen we dat het lastig is om een geschikt matras van 180×220 te kopen dat aan de wensen voldoet van beide slapers. Hier hebben wij bij Pullman een oplossing voor bedacht. Wij vertellen u hieronder graag meer over het matras van 180x220, dus lees snel verder!

Matras 180×220 met verschillende soorten ligcomfort

Slaapt uw partner graag op een steviger 180x220 matras dan u? Of gaat uw voorkeur meer uit naar een extreem zacht matras? Dan kunt u eens overwegen om het ‘je t’aime’ matras aan te schaffen. Dit is mogelijk vanaf matrassen die een minimale breedte hebben van 160 centimeter. Dit is dus ook mogelijk voor een matras van 180×220. Met deze mogelijkheid kunt u één matras van 180×220 voorzien van twee verschillende soorten slaapcomfort. Op deze manier proberen wij iedere slaper te voorzien van het matras dat aansluit op zijn of haar slaapbehoeftes. Want alleen zo behaalt u de optimale nachtrust.

Een matras van 180x220 voor de optimale nachtrust

Een matras van 180x220 kan bijdragen aan een gezondere levensstijl. Slapen is namelijk een belangrijke pijler voor een gezond leven. Steeds meer onderzoek wijst erop het een goede nachtrust ontzettend belangrijk is voor het gehele lichaam. Het is belangrijk dat het matras van 180×220 aangepast is op uw lichaam. We hebben daarom een uitgebreide collectie ergonomisch ontworpen matrassen. Alle Pullman matrassen worden zorgvuldig met de hand gemaakt in Nederland. Dit geldt ook voor het matras 180×220. Zo kunt u uitgerust genieten van uw dag na een heerlijke nacht slapen op uw Pullman matras.

Kies voor een matras 180x220 van Pullman

Bent u op zoek naar een matras van 180x220, welke u zal helpen om alles uit uw slaap te halen? Kies dan voor een Pullman matras. Wij weten exact de juiste slaapproducten te produceren dankzij onze opgebouwde slaapkennis, slaaplabs en uitstekende materialen. Hierdoor weet u zeker dat u er alles aan doet om aan voldoende slaap te komen. U zult merken dat u hierdoor beter presteert op uw werk, maar ook beter om kunt gaan met bijvoorbeeld stress. U heeft met het kiezen voor een matras van 180x220 van Pullman meer profijt dan u in eerste instantie zou denken. Zorg daarom voor een goede basis, zodat u volledig bent opgeladen voor de rest van de dag. Voor vragen over een van onze matrassen kunt u altijd contact opnemen met een van onze slaapexperts.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen