Pullman Silverline stapel matrassen

Matras 180x220

De gemiddelde lichaamslengte nam de afgelopen decennia fors toe. Logisch dus dat er steeds meer grote mensen zijn. We raden aan om een matras best 20cm langer te kiezen dan de langste persoon die het bed beslaapt. Dus heeft u nood aan een extra lang matras van 180x220 dan heeft u bij Pullman een ruime keuze. Een extra ruim en lang matras biedt veel ruimte aan twee volwassen personen. Slaapt uw partner graag op een steviger matras dan u? Dan kan u overwegen om twee aparte matrassen van 90x220 aan te schaffen. Vind u dat geen aangenaam idee? Kies dan voor een ‘ je t’aime’ opbouw van de matras. Deze optie is beschikbaar voor een tweepersoons matras vanaf 160cm breedte. Een matras van 180x220 is dan voorzien twee verschillende hardheden in één tweepersoonsmatras.

Een goed matras kopen

Slapen is een belangrijke pijler van een gezond leven. Steeds meer onderzoek wijst op het belang van een goede nachtrust. Het is belangrijk dat een matras aangepast is aan uw lichaam. We hebben daarom een uitgebreide collectie ergonomisch ontworpen matrassen. Ieder Pullman matras wordt zorgvuldig en met de hand in Nederland gemaakt. Zo kan u uitgerust genieten van uw dag na een heerlijke nacht slapen.

Slaaptip! Slaaproutine werkt!

Het lijkt zo eenvoudig maar een vast tijdstip om te gaan slapen en om te ontwaken draagt bij aan een gezond slaapritme. Wist u dat heel wat mensen iedere avond de tijd vlak voor het slapengaan gebruiken om even een boek te lezen, wat bij te praten met hun partner of om te genieten van een kop warme thee of melk? Het is niet het boek of de thee die hen beter laat slapen. Het ritueel maakt hun lichaam slaperig. Jazeker, slaaproutine werkt!

Op zoek naar andere formaten van matrassen? Bekijk dan al onze matrasafmetingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen