Pullman Silverline

Matras 200x200

Een matras van 200x200 uit één stuk is bijna onmogelijk te hanteren, veilig te vervoeren of gemakkelijk te draaien en te keren. Daarom bieden we bij Pullman de mogelijkheid om 2 matrassen van 100x200 naast elkaar te combineren of te koppelen. Zo kan u toch genieten van uw nachtrust in een extra groot bed.

Kies uit verschillende hardheden als u een 100x200 matras kiest en onderzoek in de duurzaamheidstabel of standard of firm bij u past. Omdat u twee matrassen individueel combineert kan u ook uw eigen keuze maken. Net zoals uw bedpartner of totaal verschillend! Heeft u behoefte aan een extra woordje uitleg? Maak dan een afspraak met een Pullman dealer voor een deskundig en persoonlijk advies om voor u de perfecte 200x200 matras.

Hoe onderhoud u uw Pullman matras?

Verlucht dagelijks uw slaapkamer. Tijdens de ochtend, vlak na het ontwaken, zet u best de ramen op de slaapkamer een half uurtje helemaal open. Gooi het dekbed open tot aan het voeteinde terwijl u verlucht. De ideale slaaptemperatuur is tussen 15°C en 17°C. Laat het dus tijdens de winter niet te koud worden in uw slaapkamer. Als u de matras maandelijks of tweemaandelijks van boven naar onder en van hoofd naar voeten keert, geniet u extra lang van het comfort van uw Pullman 200x200 matras.

Topper of niet?

Pullman heeft een Colour uitvoering als variant ontwikkeld. Deze variant is wat minder dik gemaakt en wordt, net als de Pullman boxspring, in een fraaie meubelstof meegestoffeerd. Ideaal om te combineren met een topdekmatras.

Op zoek naar andere formaten van matrassen? Bekijk dan al onze matrasafmetingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen