Pullman Goldline Allure Matras

Matras 80x200

De meest gekozen afmeting van een eenpersoonsmatras is 90x200. Bent u op zoek naar een smallere matras voor uw eenpersoonsbed? Dan kan u kiezen voor een Pullman matras van 80x200. Of zoekt u naar twee eenpersoonsmatrassen voor een tweepersoonsbed met een maat 160x200? Ontdek het Pullman assortiment en kies de matras die bij u past.

Past een matras 80x200 bij u?

Een goed matras is essentieel voor een goede nachtrust. Het is daarom belangrijk om een matras te kiezen dat past bij uw lichaam en uw voorkeuren. Een matras 80x200 is perfect voor een kleinere slaapkamer, dit matras is namelijk nét een stukje smaller. Daarnaast is het de ideale oplossing voor een kinderkamer of studentenkamer. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het matras 80x200.

Heeft u een tweepersoonsbed met een afmeting van 160x200? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen om twee keer een matras 80x200 aan te schaffen. Dit is een ideale oplossing als u en uw partner verschillende voorkeuren hebben voor een matras. U kiest zelf waar uw voorkeur naar uitgaat en uw partner doet dit ook. Zo bent u verzekerd van goede nachtrust.

Mensen verschillen altijd in lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Ze kunnen ook een ander slaapklimaat hebben, of hebben mogelijk last van een huisstofmijtallergie. Bij Pullman vinden we het belangrijk dat iedereen een matras kan kiezen dat past bij de persoonlijke voorkeuren. Daarom biedt Pullman een uitgebreide collectie voor een matras 80x200. Zo kunt u altijd kiezen wat het beste bij u past. Bent u langer? Kies dan voor een matras van 80x210 of 80x220.

Collectie matrassen 80x200

We maken uw 80x200 matras met de hand in Nederland. We bouwen hiervoor verschillende matraskernen die samen met de matrashoes uw Pullman matrascomfort bepalen. We altijd steeds met ergonomisch gezoneerde pocketverenmatrassen die uw hoofd, schouders, lenden en heupen de juiste ondersteuning bieden. Dit doen we altijd met aandacht voor duurzaamheid en een lange levensduur. Daarom selecteren we steeds de passende materialen om te voldoen aan uw wensen met betrekking tot vochtregulatie en warmteregeling. Wist u bijvoorbeeld dat we onze matrashoezen standaard een Sensity® behandeling meegeven? Zo verzekeren we u van een allergievrije slaapomgeving als u slaapt.

U kunt een matras 80x200 kiezen in veel verschillende hardheden. Het duurzaamheidslabel informeert u welke hardheid, standard of firm, bij u past. Vindt u het lastig om zelf een keuze te maken? Maak dan een afspraak en laat u persoonlijk informeren over de keuze voor een matras 80x200. De collectie matrassen van Pullman kunt u altijd symmetrisch gebruiken. Tip: verleng de levensduur van uw matras 80x200 door het matras regelmatig om te keren van boven naar onder en van hoofd naar voeten.

Geschikt voor eenpersoonsbedden én tweepersoonsbedden

Een 80x200 matras is een ruimtebesparende, smalle matras voor een eenpersoonsbed of een eenpersoons boxspring. Kiest u voor een boxspring als bedbodem? Dan kunt u de matrascollectie van Pullman nog steeds gebruiken. Ga bijvoorbeeld voor de Colour-uitvoering. De Colour uitvoering is minder dik ontworpen en beschikbaar als variant voor als u de combinatie wil maken met een topper.

Uiteraard wordt het matras 80x200 ook regelmatig verkocht voor een tweepersoonsbed. Bij een bed van 160x200 kunt u namelijk kiezen of u een groot tweepersoons matras gebruikt of twee keer een 80x200 matras. Ideaal als u samen met een bedpartner slaapt en u beiden een andere slaapvoorkeur heeft. Zo kunt u zelf kiezen wat het beste bij u past.

Vragen over een matras kopen 80x200?

Heeft u vragen over een matras kopen 80x200? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt bij Pullman natuurlijk ook kiezen voor andere breedtematen zoals 90x200, 100x200, 120x200 of 160x200.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen