Goldline-Allure-Matras-046

Matras 80x200

De meest gekozen afmeting van een eenpersoonsmatras is 90x200. Bent u op zoek naar een smallere matras voor uw eenpersoonsbed? Dan kan u kiezen voor een Pullman matras van 80x200. Of zoekt u naar twee eenpersoonsmatrassen voor een tweepersoonsbed met een maat 160x200? Ontdek het Pullman assortiment en kies de matras die bij u past.

Welk matras 80×200 past bij u?

Een belangrijk onderdeel van een zalige nachtrust is de keuze voor een goed matras. Het is belangrijk mee te geven dat u bij de keuze van een matras 80×200 een smalle afmeting kiest. Ideaal als u een kleinere slaapkamer heeft of een slimme oplossing zoekt voor een kinderkamer of studentenkamer.

Heeft u een tweepersoonsbed met een afmeting van 160×200 dan kan u uiteraard ook kiezen voor twee keer een apart matras 80×200. Zo kunnen zowel uw bedpartner als uzelf kiezen voor de matras die past bij jullie persoonlijke voorkeuren.

Mensen verschillen onderling in lichaamslengte, lichaamsgewicht of lichaamsvorm, ze hebben andere slaapklimaat wensen of maken bepaalde keuzes omdat ze last hebben van een huisstofmijtallergie bijvoorbeeld. Daarom biedt Pullman een uitgebreide collectie matrassen in de maat 80×200, zo kan u altijd kiezen wat het best bij u past. Kies uw matras steeds 20cm langer dan de langste persoon die het bed beslaapt, zo maakt u optimaal gebruik van de ergonomische eigenschappen die elk matras heeft. Bent u groot? Kies dan voor een matras van 80×210 of 80×220.

Collectie matrassen 80×200

We maken uw 80×200 matras met de hand in Nederland. We bouwen hiervoor verschillende matraskernen die samen met de matrashoes uw Pullman matrascomfort bepalen. We werken steeds met ergonomisch gezoneerde pocketverenmatrassen die uw hoofd, schouders, lenden en heupen de juiste ondersteuning bieden. Steeds met aandacht voor duurzaamheid en een lange levensduur. Daarom selecteren we steeds de passende materialen om tegemoet te komen aan uw wensen met betrekking tot vochtregulatie en warmteregeling. Wist u bijvoorbeeld dat we onze matrashoezen standaard een Sensity® behandeling meegeven? Zo verzekeren we u van een allergievrije slaapomgeving als u slaapt.

U kan een 80×200 matras steeds uitvoeren in verschillende hardheden. Een duurzaamheidstabel informeert u welke hardheid, standard of firm, bij u past. Of maak een afspraak en laat u persoonlijk informeren over de keuze voor een matras 80×200 door een Pullman dealer. Onze Pullman matrascollectie kan u altijd symmetrisch gebruiken. U kan de levensduur van uw matras 80×200 verlengen door regelmatig de matras om te keren van boven naar onder en van hoofd naar voeten.

Geschikt voor eenpersoonsbedden én tweepersoonsbedden

De maat 80×200 is een ruimtebesparende en smalle afmeting voor een eenpersoonsmatras voor een eenpersoonsbed of een eenpersoonsboxspring. Kiest u voor een boxspring als bedbodem dan kan u de Pullman matrascollectie steeds combineren. De Colour uitvoering is minder dik ontworpen en beschikbaar als variant voor als u de combinatie wil maken met een topper.

Uiteraard worden de 80×200 matrassen ook regelmatig gekocht voor een tweepersoonsbed. Bij een bed van 160×200 kan u namelijk kiezen of u één groot tweepersoonsmatras gebruikt of twee eenpersoonsmatrassen van 80×200. Ideaal als u samen met een bedpartner slaapt en u beiden een andere slaapvoorkeur heeft. Zo kunnen jullie beiden kiezen wat best bij eenieder individueel past.

Uiteraard kan u bij Pullman ook kiezen voor andere breedtematen zoals 90×200, 100×200, 120×200 of 140×200.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen