Pullman Silverline stapel matrassen

Matras 80x210

Zoekt u naar een smaller en extra lang matras voor uw eenpersoonsbed? Dan kan u kiezen voor een Pullman matras van 80x210. Of zoekt u naar twee eenpersoonsmatrassen voor een tweepersoonsbed met een maat 160x210? Bekijk het complete Pullman assortiment en maak een keuze voor de matras die bij u past.

Assortiment

We selecteren zorgvuldig welke materialen we gebruiken om onze matrassencollectie te maken. Wist u bijvoorbeeld dat we onze matrashoezen standaard een Sensity® behandeling meegeven? Zo verzekeren we u van een frisse en allergievrije slaapomgeving als u slaapt. Bijna 30% van de Nederlandse bevolking heeft last van een huisstofmijtallergie.

We produceren uw matras met de hand in Nederland. Ergonomisch gezoneerde pocketverenmatrassen die uw hoofd, schouders, lenden en heupen de juiste ondersteuning bieden. Steeds met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit.

Slaapt u graag wat steviger of liever wat zachter? U kan een 80x200 matras steeds uitvoeren in verschillende hardheden. Een duurzaamheidstabel informeert u welke hardheid, standard of firm, bij u past. Of maak een afspraak en laat u persoonlijk informeren door een Pullman dealer. Onze Pullman matrascollectie kan u altijd symmetrisch gebruiken. U kan de levensduur van uw matras verlengen door regelmatig de matras om te keren van boven naar onder en van hoofd naar voeten.

Alleen slapen of samen slapen

De maat 80x210 is een ruimtebesparende afmeting voor een eenpersoonsmatras voor een eenpersoonsbed of een eenpersoonsboxspring. De Pullman matrascollectie is een perfecte keuze in combinatie met een Pullman boxspring. Slaapt u graag met een extra topper? De Colour uitvoering is minder dik en speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met een topdekmatras.

Als u op zoek bent naar een matras voor een bed van 160x210 dan kan u kiezen of u één groot tweepersoonsmatras gebruikt of twee eenpersoonsmatrassen van 80x210. Twee aparte matrassen zijn een goede keuze als u samen met een bedpartner slaapt en u beiden een andere slaapvoorkeur heeft.

Uiteraard kan u bij Pullman ook kiezen voor andere breedtematen met een extra lange lengtemaat zoals 90x210, 100x210, 120x210 of 140x210.

Welk matras is geschikt voor u?

Kiest u voor 2 aparte matrassen van 80x210 als alternatief voor één groot matras van 160x210 dan kunnen zowel uw bedpartner als uzelf kiezen voor de matras die past bij jullie persoonlijke wensen.

Maakt u de keuze voor een eenpersoonsmatras van 80x210 dan slaapt u op een  relatief smal matras. Een ideale oplossing voor een kleinere kinderkamer of studentenkamer met minder ruimte.

Pullman biedt een uitgebreide collectie matrassen in de maat 80x210, zo kan u altijd kiezen wat het best bij u en uw voorkeuren past. We raden u aan om uw matras 20cm langer te nemen dan de langste persoon die het bed beslaapt.  Zo maakt u optimaal gebruik van de ergonomische eigenschappen die in elk matras zijn voorzien. Er bestaat ook een extra lange matrasafmeting van 80x220.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen