Silverline-Excellence-0037-zonder-min

Matras 80x210

Zoekt u naar een smaller en extra lang matras voor uw eenpersoonsbed? Dan kan u kiezen voor een Pullman matras van 80x210. Of zoekt u naar twee eenpersoonsmatrassen voor een tweepersoonsbed met een maat 160x210? Bekijk het complete Pullman assortiment en maak een keuze voor de matras die bij u past.

Welk matras 80x210 is geschikt voor u?

Kiest u voor twee keer een matras 80x210 als alternatief voor één groot matras van 160x210? Zo kunt u als u partner kiezen voor het matras dat volledig past bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Kiest u voor een matras 80x120? U slaapt dan op een relatief smal matras. Dit is een ideale oplossing voor bijvoorbeeld een kleinere kinderkamer of voor een studentenkamer waar niet heel veel ruimte is.

Pullman biedt u een uitgebreide collectie voor matrassen 80x210. Hierdoor kunt u altijd kiezen welke matras het beste bij u en uw voorkeuren past. Bent u de langste persoon in die in het bed slaapt? En is een matras 80x210 te kort? Dan raden we u aan om uw matras 20 centimeter langer te kopen. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van de ergonomische eigenschappen die in elk matras zijn voorzien. Er bestaat ook een extra lange matrasafmeting van 80x220, in het geval dat een matras 80x210 te kort is voor u.

Assortiment

We selecteren zorgvuldig de materialen die we gebruiken om onze matrassencollectie te maken. Wist u bijvoorbeeld dat we onze matrashoezen standaard een Sensity® behandeling meegeven? Zo verzekeren we u van een frisse en allergievrije slaapomgeving als u slaapt. Bijna 30% van de Nederlandse bevolking heeft last van een huisstofmijtallergie.

We produceren uw matras 80x210 met de hand in Nederland. Het zijn ergonomisch gezoneerde pocketverenmatrassen die uw hoofd, schouders, lenden en heupen de juiste ondersteuning bieden. We produceren elk matras 80x210 steeds weer met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Een pocketvering matras 80x210 hebben wij bij Pullman dus ook in ons assortiment. Gaat uw voorkeur dus eerder uit naar een pocketvering matras 80x210? Dan is dat ook geen probleem.

Slaapt u graag wat steviger of liever wat zachter? U kan een matras 80x210 kiezen in verschillende hardheden. Het duurzaamheidstabel informeert u welke hardheid, standard of firm, bij u past. Heeft u behoefte aan meer informatie over een matras 80x210? Maak dan een afspraak en laat u persoonlijk informeren door een Pullman dealer. Onze Pullman matrassencollectie kunt u altijd symmetrisch gebruiken. U kunt de levensduur van uw matras verlengen door regelmatig de matras om te keren van boven naar onder en van hoofd naar voeten.

Alleen slapen of samen slapen

Een matras 80x210 is een ruimtebesparende afmeting voor een eenpersoonsmatras voor een eenpersoonsbed of een eenpersoonsboxspring. De Pullman matrascollectie is een perfecte keuze in combinatie met een Pullman boxspring. Slaapt u graag met een extra topper? De Colour uitvoering is minder dik en speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met een topdekmatras: de perfecte keuze als u graag een topper wilt aanschaffen.

Als u op zoek bent naar een matras voor een bed van 160x210 dan kan u kiezen of u één groot tweepersoonsmatras gebruikt of twee keer een apart matras van 80x210. Twee aparte matrassen zijn een goede keuze als u samen met een bedpartner slaapt en u beiden een andere slaapvoorkeur heeft.

Uiteraard kunt u bij Pullman ook kiezen voor andere breedtematen met een extra lange lengtemaat zoals 90x210, 100x210, 120x210 of 140x210.

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen