Silverline-Master-0038

Matras 80x220

Zoekt u naar twee eenpersoonsmatrassen voor een tweepersoonsbed met een maat van 160x220 of gaat uw voorkeur uit naar een smaller en extra lang matras voor uw eenpersoonsbed? Dan kan u kiezen voor een Pullman matras van 80x220?

Welk matras is geschikt voor u?

Het is goed om te weten dat iedere matras in ons assortiment beschikbaar is in de afmeting 80×220. En dat is handig als u weet dat een juiste matraskeuze afhankelijk is van lengte, gewicht en lichaamsvorm. Iedere matras in onze collectie houdt rekening met andere wensen of voorkeuren, u kiest het matras 80×220 die het beste bij u past.

Twee aparte matrassen van 80×220 zijn een uitstekend alternatief voor één groot matras van 160×220 omdat zowel uw bedpartner als uzelf kunnen kiezen voor de matras die past bij jullie persoonlijke wensen.

Een ideale oplossing voor een kleinere kinderkamer of studentenkamer met minder ruimte? Kies voor een matras 80×220.

Voordelen van een Pullman matras 80×220

Bijna 30% van de Nederlandse bevolking heeft last van een huisstofmijtallergie. En velen weten het zelfs niet. Daarom zijn Pullman matrashoezen standaard voorzien van Sensity® behandeling. We selecteren zorgvuldig welke materialen we gebruiken en produceren uw matras met de hand in Nederland. Ergonomisch gezoneerde pocketverenmatrassen die uw lichaam overal de juiste ondersteuning geven. Duurzaamheid en kwaliteit vinden we bij Pullman heel belangrijk! Een groot voordeel van een matras 80×220 van Pullman

Niemand heeft exact dezelfde slaapgewoonten of voorkeuren. De een slaapt liever zacht en de ander verkiest een stevige ondersteuning. Deze keuze heeft ook te maken met uw eigen lichaamsbouw en lichaamsgewicht. Een matras 80×220 is daarom steeds beschikbaar in verschillende hardheden. Een duurzaamheidstabel informeert u welke hardheid, standard of firm, bij u past. Wenst u een persoonlijk intake gesprek? Dat kan! Maak een afspraak en laat u persoonlijk informeren door een Pullman dealer. Zo maakt u de perfecte keuze voor een matras op uw bed van 80×220 die bij u past. U kan de levensduur van uw matras heel eenvoudig verlengen door regelmatig de matras om te keren van boven naar onder en van hoofd naar voeten. De opbouw en het ontwerp van de matras is om die reden steeds symmetrisch gemaakt.

Alleen of met twee…

Een ruimtebesparende afmeting voor een eenpersoonsmatras voor een eenpersoonsbed of een eenpersoonsboxspring kan de maat 80×220 zijn. Het Pullman assortiment matrassen is een perfecte combineerbaar met een Pullman boxspring. Slaapt u graag met een topdekmatras? De Colour uitvoering is minder dik en hiervoor ontworpen.

Zoekt u een matras voor een bed of ledikant van 160×220 dan kan u kiezen voor twee keer een apart matras 80×220 of één groot tweepersoonsmatras. Twee aparte matrassen zijn een goede keuze als u samen met een bedpartner slaapt en u beiden een verschillende slaapvoorkeur heeft.

Uiteraard kan u bij Pullman ook kiezen voor andere breedtematen met een extra lange lengtemaat zoals 90×220, 100×220, 120×220 of 140×220.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen