Pullman Silverline stapel matrassen

Matras 90x200

De meest gangbare afmeting van een eenpersoonsmatras is 90x200. Bent u op zoek naar een matras voor uw eenpersoonsbed? Of zoekt u naar twee eenpersoonsmatrassen voor een tweepersoonsbed? Maak een keuze uit de Pullman matrassencollectie en kies de matras die bij u past.

Collectie matrassen 90x200

Uw matras wordt met de hand gemaakt in Nederland daarom kunnen we uw persoonlijke voorkeur aanpassen in de matras die we voor u maken. We gebruiken verschillende pocketveren interieurs en comfortlagen die samen met de matrashoes uw Pullman matrascomfort bepalen. We werken steeds met ergonomisch gezoneerde matrassen die uw hoofd, schouders, lenden en heupen de juiste ondersteuning bieden. Alle 90x200 matrassen van Pullman worden gebouwd met aandacht voor duurzaamheid en een lange levensduur. We selecteren steeds de passende materialen om tegemoet te komen aan uw wensen met betrekking tot vochregulatie en warmteregeling. Dankzij de standaard Sensity® behandeling van alle Pullman 90x200 matrassen verzekeren we u van een allergievrije slaapomgeving als u slaapt.

U kan een 90x200 matras steeds uitvoeren in verschillende hardheden. Kijk zeker in de duurzaamheidstabel welke hardheid, standard of firm, bij u past. Of laat u adviseren door onze Pullman dealer. Onze Pullman matrascollectie is zo gemaakt dat u deze kan symmetrisch kan beslapen. Geniet extra lang van uw 90x200 matras en keer regelmatig de matras om van boven naar onder en van hoofd naar voeten.

90x200 geschikt voor eenpersoonsbedden en tweepersoonsbedden

De maat 90x200 is de standaardmaat voor een eenpersoonsmatras en daardoor ook de meest verkochte maat voor een eenpersoonsbed of een eenpersoonsboxspring. Bij de keuze voor een boxspring als bedbodem kan u de Pullman matrascollectie steeds combineren. Indien u met een extra topper wenst te slapen bovenop de Pullman matras, kies dan voor de Colour uitvoering als variant. Deze is iets minder dik en ontworpen om te combineren met een topdekmatras.

Uiteraard worden de 90x200 matrassen ook regelmatig gekocht voor een tweepersoonsbed. Bij een bed van 180x200 kan u namelijk kiezen of u één groot tweepersoonsmatras gebruikt of twee eenpersoonsmatrassen van 90x200. Ideaal als u samen met een bedpartner slaapt en u beiden een andere slaapvoorkeur heeft. Zo kunnen jullie beiden kiezen wat best bij eenieder individueel past.

Bent u op zoek naar een langer bed dan 90x200? Dan kan u kiezen voor een 90x210 of een extra lang 90x220 matras. Uiteraard kan u ook andere breedtematen kiezen zoals 80x200, 100x200, 120x200 of 140x200.

Koop een Pullman eenpersoonsmatras

Een belangrijk onderdeel van een zalige nachtrust is de keuze voor een goed matras. Verschillende mensen maken verschillende keuzes en dat is logisch w ant mensen verschillen in lichaamslengte, lichaamsgewicht of lichaamsvorm. Ze hebben andere slaapklimaat wensen of maken een andere keuze omdat ze een huisstofmijtallergie hebben of niet. Daarom biedt Pullman een uitgebreide collectie matrassen in de maat 90x200, zo kan u kiezen wat het best bij u past.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen