Silverline-Master-0038

Matras 90x200

De meest gangbare afmeting van een eenpersoonsmatras is 90x200. Bent u op zoek naar een matras 90x200 voor uw eenpersoonsbed? Of zoekt u naar twee eenpersoonsmatrassen voor een tweepersoonsbed? Maak een keuze uit de Pullman matrassencollectie en kies het matras 90x200 die bij u past.

Koop een Pullman matras 90×200

Een belangrijk onderdeel van een zalige nachtrust is de keuze voor een goed matras. Verschillende mensen maken verschillende keuzes en dat is logisch want mensen verschillen in lichaamslengte, lichaamsgewicht of lichaamsvorm. Ze hebben andere slaapklimaat wensen of maken een andere keuze omdat ze een huisstofmijtallergie hebben of niet. Daarom biedt Pullman een uitgebreide collectie aan voor een matras van 90×200, zo kan u kiezen wat het best bij u past.

Collectie matrassen 90×200

Uw matras wordt met de hand gemaakt in Nederland daarom kunnen we uw persoonlijke voorkeur aanpassen in de matras die we voor u maken. We gebruiken verschillende pocketveren interieurs en comfortlagen die samen met de matrashoes uw Pullman matrascomfort bepalen. We werken steeds met ergonomisch gezoneerde matrassen die uw hoofd, schouders, lenden en heupen de juiste ondersteuning bieden. Alle matrassen 90×200 van Pullman worden gebouwd met aandacht voor duurzaamheid en een lange levensduur. We selecteren steeds de passende materialen om tegemoet te komen aan uw wensen met betrekking tot vochtregulatie en warmteregeling. Dankzij de standaard Sensity® behandeling van alle Pullman matrassen 90×200 verzekeren we u van een allergievrije slaapomgeving als u slaapt.

U kan een matras 90×200  steeds uitvoeren in verschillende hardheden. Kijk zeker in de duurzaamheidstabel welke hardheid, standard of firm, bij u past. Of laat u adviseren door onze Pullman dealer. Onze Pullman matrascollectie is zo gemaakt dat u deze kan symmetrisch kan beslapen. Geniet extra lang van uw matras 90×200 en keer regelmatig het matras 90×200 om van boven naar onder en van hoofd naar voeten.

Matras 90×200 geschikt voor eenpersoonsbedden en tweepersoonsbedden

Een matras 90×200 is de standaardmaat voor een eenpersoonsmatras en daardoor ook de meest verkochte maat voor een eenpersoonsbed of een eenpersoonsboxspring. Bij de keuze voor een boxspring als bedbodem kan u de Pullman matrascollectie steeds combineren. Indien u met een extra topper wenst te slapen bovenop de Pullman matras, kies dan voor de Colour uitvoering als variant. Deze is iets minder dik en ontworpen om te combineren met een topdekmatras.

Uiteraard worden de 90×200 matrassen ook regelmatig gekocht voor een tweepersoonsbed. Bij een bed van 180×200 kan u namelijk kiezen of u één groot tweepersoonsmatras gebruikt of twee eenpersoonsmatrassen van 90×200. Ideaal als u samen met een bedpartner slaapt en u beiden een andere slaap voorkeur heeft. Zo kunnen jullie beiden kiezen wat best bij een ieder individueel past.

Bent u op zoek naar een langer matras dan een matras 90×200? Dan kan u kiezen voor een 90×210 of een extra lang 90×220 matras. Uiteraard kan u ook andere breedtematen kiezen zoals 80×200, 100×200, 120×200 of 140×200.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen