Silverline-Excellence-0037-zonder-min

Matras 90x200

De meest gangbare afmeting van een eenpersoonsmatras is 90x200. Bent u op zoek naar een matras 90x200 voor uw eenpersoonsbed? Of zoekt u naar twee eenpersoonsmatrassen voor een tweepersoonsbed? Maak een keuze uit de Pullman matrassencollectie en kies het matras 90x200 die bij u past.

De aanschaf van een Pullman matras 90x200

Een belangrijk onderdeel van een goede nachtrust is het matras waarop u slaapt. Bent u op zoek naar een matras 90x200? Het is dan belangrijk om te kiezen voor een matras die voldoet aan uw wensen. Het is logisch dat u een andere voorkeur heeft voor een matras vergeleken met uw partner. Keuzes kunnen variëren door onder andere lichaamsvormen, lichaamslengte, en gewicht. Hierdoor heeft iedereen een ander slaapklimaat. Het kan ook zijn dat iemand andere voorkeuren heeft door een huisstofmijtallergie. Daarom biedt Pullman een uitgebreide collectie aan voor een matras 90x200, zo kiest u zelf wat het beste bij u past. We vertellen u graag meer over het matras 90x200.

Collectie matrassen 90x200

Uw matras wordt met de hand gemaakt in Nederland. Hierdoor kunnen we uw persoonlijke voorkeuren aanpassen in het matras dat we voor u maken. We gebruiken hiervoor verschillende pocketveren interieurs en comfortlagen die samen met de matrashoes uw Pullman matrascomfort bepalen. We werken bij Pullman met ergonomisch gezoneerde matrassen die uw hoofd, schouders, lenden en heupen de juiste ondersteuning bieden. Een matras 90x200 van Pullman wordt gebouwd met aandacht voor duurzaamheid en een lange levensduur. We selecteren steeds de passende materialen om tegemoet te komen aan uw wensen met betrekking tot vochtregulatie en warmteregeling. Dankzij de standaard Sensity® behandeling van de Pullman matras 90x200 verzekeren we u van een allergievrije slaapomgeving als u slaapt.
U kunt het matras 90x200 kopen in veel verschillende hardheden. Kijk zeker in het duurzaamheidstabel welke hardheid, standard of firm, bij u past. U kunt zich ook laten adviseren door een Pullman dealer. Onze Pullman matrascollectie is zo gemaakt dat u deze symmetrisch beslaapt. Extra lang van uw matras 90x200 genieten? Keer dan de matrassen 90x200 regelmatig om van boven naar onder en van hoofd naar voeten.

Matrassen 90x200: geschikt voor eenpersoonsbedden en tweepersoonsbedden

Een matras 90x200 is de standaardmaat voor een eenpersoonsmatras en daardoor ook de meest verkochte maat voor een eenpersoonsbed of een eenpersoons boxspring. Bij de keuze voor een boxspring als bedbodem kunt u matrassencollectie van Pullman goed combineren. Als u met een extra topper wenst te slapen bovenop de Pullman matras, bevelen we u de Colour uitvoering aan als variant. Deze topper is iets minder dik en ontworpen om te combineren met een topdekmatras.

Uiteraard worden de 90x200 matrassen ook regelmatig gekocht voor een tweepersoonsbed. Bij een bed van 180x200 kunt u namelijk kiezen of u een groot tweepersoons matras gebruikt of twee keer een eenpersoons matras 90x200. Ideaal als u samen met een bedpartner slaapt en u beiden een andere voorkeur heeft. Zo kunt u zelf kiezen wat het beste bij uw voorkeuren past.

Bent u op zoek naar een langer matras dan een matras 90x200? Dan kunt u ook kiezen voor een 90x210 of een extra lang 90x220 matras. Uiteraard kunt u ook andere breedtematen kiezen zoals 80x200, 100x200, 120x200 of 140x200. Heeft u nog vragen over de matrassen 90x200? Neem dan gerust contact met ons op.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen