Pullman goldline matras sfeer 2000 x 1000

Matras 90x210

De meest gangbare afmeting van een eenpersoonsmatras is 90cm breed. Bent u op zoek naar een extra lang matras voor uw eenpersoonsbed? Of zoekt u naar twee eenpersoonsmatrassen voor een tweepersoonsbed? Dan kan u kiezen voor een afmeting van 90x210 uit de Pullman matrassencollectie. Al onze types bieden deze maatvoering zo kan u kiezen welke matras bij u past.

Koop een Pullman matras 90×210

Een gezonde nachtrust is onlosmakelijke verbonden met de keuze voor een goed matras. Heel veel mensen verschillen in lichaamslengte, lichaamsgewicht of lichaamsvorm. Ze zijn meer of minder gevoelig voor warmte of maken een andere keuze omdat ze een huisstofmijtallergie hebben of niet. Daarom biedt Pullman een uitgebreide collectie matrassen in de maat 90×210.

Collectie matrassen 90×210

Pullman matrassen zijn met zorg en handwerk in Nederland geproduceerd daarom kunnen we uw persoonlijke voorkeur aanpassen in de matras die we voor u maken. We gebruiken verschillende interieurs en comfortlagen die samen met de matrastijk uw ligcomfort bepalen. We werken steeds met ergonomisch gezoneerde pocketverenmatrassen die uw hoofd, schouders, lenden en heupen comfortabel ondersteunen, dus we hebben ook een pocketvering matras 90×210 in onze collectie. We ontwerpen steeds met aandacht voor kwaliteit en een lange levensduur. We selecteren topmaterialen om tegemoet te komen aan uw wensen met betrekking tot vochtregulatie en warmteregeling. De standaard Sensity® behandeling van een Pullman matras 90×210  verzekert u van een allergievrije omgeving tijdens uw nachtrust.

Een 90×210 matras bestaat in verschillende hardheden. Ontdek in de duurzaamheidstabel welke hardheid, standard of firm, bij u past. De Pullman dealers staan altijd klaar voor een persoonlijk advies. De Pullman matrascollectie is zo vervaardigd dat u deze kan regelmatig kan draaien en keren van boven naar onder en van hoofd naar voeten. Zo geniet u extra lang van de aankoop van uw matras 90×210!

Voor eenpersoonsbedden en tweepersoonsbedden

Een matras 90×210 is ideaal als een eenpersoonsmatras en daardoor ook de meest verkochte maat voor een extra lang eenpersoonsbed of een eenpersoonsboxspring. Bij de keuze voor een boxspring als bedbodem kan u de Pullman matrascollectie steeds combineren. Slaapt u graag op de Pullman matras met een topper, kies dan de iets minder dik ontworpen colour uitvoering.

Combineert u graag 2 aparte matrassen? Dat kan! Bij een bed van 180×210 kan u namelijk kiezen of u één groot tweepersoonsmatras gebruikt of twee eenpersoonsmatrassen van 90×210. Zo kunnen bedpartners met verschillende wensen toch persoonlijke keuzes maken.

Bent u op zoek naar een nog matras dan een matras 90×210? Dan kan u kiezen voor een extra extra lang 90×220 matras. Uiteraard kan u ook andere breedtematen kiezen zoals 80×210, 100×210, 120×210 of 140×210.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen