Pullman goldline matras sfeer 2000 x 1000

Matras 90x210

De meest gangbare afmeting van een eenpersoonsmatras is 90cm breed. Bent u op zoek naar een extra lang matras voor uw eenpersoonsbed? Of zoekt u naar twee eenpersoonsmatrassen voor een tweepersoonsbed? Dan kan u kiezen voor een afmeting van 90x210 uit de Pullman matrassencollectie. Al onze types bieden deze maatvoering zo kan u kiezen welke matras bij u past.

De aankoop van een Pullman matras 90×210

Een gezonde nachtrust staat in verbinding met de keuze voor een goed matras. Hierin zijn veel verschillen. Veel mensen hebben daarom ook een andere voorkeur voor een matras. Dit kan komen door de lichaamslengte, lichaamsgewicht of lichaamsvorm. Sommige mensen zijn gevoeliger voor warmte of hebben bijvoorbeeld een huisstofmijt allergie. Bij Pullman vinden we het belangrijk dat iedereen een geschikte 90×210 matras kan kopen. We vertellen je graag meer over het matras 90×210.

De uitgebreide collectie matrassen 90×210

Pullman matrassen worden met zorg en handwerk in Nederland geproduceerd. Hierdoor kunnen we uw persoonlijke voorkeur aanpassen in de matras die we voor u maken. We gebruiken hiervoor verschillende interieurs en comfortlagen die samen met de matrastijk uw ligcomfort bepalen. We werken altijd met ergonomisch gezoneerde pocketverenmatrassen die uw hoofd, schouders, lenden en heupen comfortabel ondersteunen. Zo kunt u ook een pocketvering matras 90×210 aanschaffen bij Pullman. We ontwerpen de matrassen steeds met aandacht voor kwaliteit en een lange levensduur. Zo selecteren we topmaterialen om te voldoen aan uw wensen met betrekking tot vochtregulatie en warmteregeling. De standaard Sensity® behandeling van een Pullman matras 90×210 verzekert u van een allergievrije omgeving tijdens uw nachtrust.
Een 90×210 matras is bij Pullman verkijgbaar in verschillende hardheden. Ontdek in de duurzaamheidstabel welke hardheid, standard of firm bij u past. De Pullman dealers staan altijd klaar voor een persoonlijk advies. De matrascollectie van Pullman is zo vervaardigd dat u het matras regelmatig kan draaien en keren van boven naar onder en van hoofd naar voeten. Zo geniet u extra lang van de aankoop van uw matras 90×210!

Voor eenpersoonsbedden en tweepersoonsbedden

Een matras 90×210 is ideaal als een eenpersoonsmatras en daardoor ook de meest verkochte maat voor een extra lang eenpersoonsbed of een eenpersoonsboxspring. Bij de keuze voor een boxspring als bedbodem kan u de Pullman matrascollectie steeds combineren. Slaapt u graag op de Pullman matras met een topper, kies dan de iets minder dik ontworpen colour uitvoering.

Combineert u graag 2 aparte matrassen? Dat kan! Bij een bed van 180×210 kan u namelijk kiezen of u één groot tweepersoonsmatras gebruikt of twee eenpersoonsmatrassen van 90×210. Zo kunnen bedpartners met verschillende wensen toch persoonlijke keuzes maken.

Bent u op zoek naar een nog matras met een andere maat dan het matras 90×210? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor extra extra lang 90×220 matras. Uiteraard kunt u bij Pullman ook andere breedtematen kiezen zoals 80×210, 100×210, 120×210 of 140×210.

Vragen over een matras 90×210?

Heeft u vragen over een matras 90×210 van Pullman? Of wilt u bijvoorbeeld meer informatie over een pocketvering matras 90×210? U kunt dan contact met ons opnemen of een afspraak maken met een Pullman dealer. U neemt contact met ons op door via de contactpagina het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar +31 0546666777.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen