pullman-silverline-matras

Matras 90x220

Een populaire afmeting van een eenpersoonsmatras is 90cm breed. Met betrekking tot de lengtemaat kiest u best 20cm langer dan de grootste persoon die in het bed slaapt. Bent u op zoek naar een extra lang matras voor uw eenpersoonsbed? Of zoekt u naar twee extra lange eenpersoonsmatrassen voor een tweepersoonsbed? Dan kan u kiezen voor een afmeting van 90x220 uit de Pullman matrassencollectie.

Pullman matras 90×220 kopen

We slapen gemiddeld een derde van ons leven. Voldoende redenen om aandacht te schenken aan een gezonde nachtrust. Lekker slapen is onlosmakelijke verbonden met de keuze voor een goed matras. Het is daarom belangrijk dat u een juiste keuze maakt bij de aankoop van een matras 90×220. Er bestaan heel wat verschillende mensen, ze verschillen bijvoorbeeld van lichaamslengte, lichaamsgewicht of lichaamsvorm. Waar de één het snel koud heeft kan iemand anders het eerder snel te warm hebben. Daarom kan u bij Pullman uit een uitgebreide collectie matrassen in de maat 90×220 kiezen.

90×220 matras hoe kan u kiezen?

We ontwerpen matrassen altijd met aandacht voor kwaliteit en levensduur. De beste materialen worden geselecteerd om tegemoet te komen aan uw wensen met betrekking tot klimaatbeheersing en vochtregulatie van uw matras 90×220.

Onze productie is gesitueerd in Nederland en ieder matras wordt met de hand gemaakt, zo kunnen we uw persoonlijke voorkeur aanpassen in de matras die we voor u maken. Ergonomisch gezoneerde pocketverenmatrassen bieden een correcte ondersteuning aan hoofd, schouders, lenden en heupen. Elk lichaam is anders en dat vraagt om een andere lichaamsondersteuning. Een 90×220 matras bestaat in verschillende hardheden. De Pullman dealers geven u graag een persoonlijk advies.

Slaapt u alleen of met twee?

Een matras 90×220 duidt op een extra lang eenpersoonsmatras en is daardoor ook een populaire maat voor een extra lang eenpersoonsbed of een eenpersoonsboxspring. Kiest u ook voor een Pullman boxspring? Dan kan u de Pullman matrascollectie steeds combineren.

Verkiest u 2 aparte matrassen? Bij een bed van 180×220 kan u ook gebruik maken van of één groot tweepersoonsmatras of twee keer een matras van 90×220. Zeker als u en uw bedpartner verschillende slaapcomfortwensen hebben kunnen jullie toch persoonlijke keuzes maken.

De iets minder dik ontworpen colour uitvoering is speciaal ontworpen om in combinatie te gebruiken met een topdekmatras. We adviseren u om de matras regelmatig te draaien en keren van boven naar onder en van hoofd naar voeten, zo kan u een hele lange tijd genieten van uw aankoop.

Uiteraard kan u ook andere breedtematen kiezen zoals 80×220, 100×220, 120×220 of 140×220.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen