Pullman Silverline stapel matrassen

Matras 90x220

Een populaire afmeting van een eenpersoonsmatras is 90cm breed. Met betrekking tot de lengtemaat kiest u best 20cm langer dan de grootste persoon die in het bed slaapt. Bent u op zoek naar een extra lang matras voor uw eenpersoonsbed? Of zoekt u naar twee extra lange eenpersoonsmatrassen voor een tweepersoonsbed? Dan kan u kiezen voor een afmeting van 90x220 uit de Pullman matrassencollectie.

Pullman matras 90x220 kopen

Gemiddeld slaapt een mens een derde van zijn of haar leven. Het is daarom belangrijk om aandacht te schenken aan een gezonde nachtrust. Gezonde nachtrust gaat onder andere gepaard met een goed matras. Daarom is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt bij de aankoop van een matras 90x220. Hier houden we bij Pullman graag rekening mee. Met onze ervaring, weten we dat iedereen een andere voorkeur heeft voor een matras 90x220. Dit kan te maken hebben met uw lichaamslengte, lichaamsgewicht of lichaamsvorm. Waar de één het snel koud heeft kan iemand anders het eerder snel te warm hebben. Daarom kiest u bij Pullman uit een uitgebreide collectie van een matras 90x220.

90x220 matras: hoe maakt u een goede keuze?

Bij Pullman ontwerpen we matrassen altijd met aandacht voor kwaliteit en levensduur. Hiervoor selecteren we de beste materialen, om tegemoet te komen aan uw wensen met betrekking tot klimaatbeheersing en vochtregulatie van uw matras 90x220.
De productie van uw 90x220 matras vindt plaats in Nederland. Hier maken we ieder matras 90x220 met de hand. Op deze manier kunnen we uw persoonlijke voorkeur aanpassen in de matras die we voor u maken. Een ergonomisch gezoneerde pocketveren matras 90x220 biedt een correcte ondersteuning aan hoofd, schouders, lenden en heupen. Elk lichaam is anders en dat vraagt om een andere lichaamsondersteuning. Een pocketvering matras 90x220 is beschikbaar in verschillende hardheden. De Pullman dealers geven u graag een persoonlijk advies voor een 90x220 matras dat bij u past.

Slaapt u alleen of toch samen?

Een matras 90x220 is een extra lang eenpersoonsmatras en is daardoor ook een populaire maat voor een extra lang eenpersoonsbed of een eenpersoons boxspring. Kiest u ook voor een Pullman boxspring? Dan kunt u de matrassen van Pullman nog steeds goed combineren.

Gaat uw voorkeur uit naar twee aparte matrassen? Bijvoorbeeld bij een van 180x220? Hierbij kunt u gebruik maken van een groot tweepersoons matras of twee keer een matras 90x220. Zeker als u en uw partner verschillende slaapcomfort wensen hebben kunt u op deze manier toch een persoonlijke keuze maken.

Zoekt u een topper bij uw matras 90x220? De Colour topper is iets minder dik en is ontworpen om te gebruiken in combinatie met een topdekmatras. We adviseren u om het matras regelmatig te draaien en keren van boven naar onder en van hoofd naar voeten, zo geniet u een lange tijd van uw aankoop én van goede nachtrust. Uiteraard kunt u ook andere breedtematen kiezen zoals 80x220, 100x220, 120x220 of 140x220.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen