Pullman stapel matrassen

Matras 140x220

Een matras van 140x220 is extra lang uitgevoerd. Deze breedtemaat is de kleinste breedtemaat van tweepersoonsmatrassen. Vaak wordt een matras in deze afmeting alleen beslapen. Er is eerder beperkte ruimte om samen met een bedpartner te slapen.

Help! Hoe kies ik mijn matras 140x220?

Een matras 140x220 kiezen is niet eenvoudig. Er zijn een aantal belangrijke elementen die uw matraskeuze beïnvloeden. Het gaat hierbij onder andere om lichaamslengte, lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Het is aangenaam om ook in de lengte uitgestrekt te liggen op uw rug of op uw zij. Hoe vindt u een matras dat past bij uw lengte? Tel 20 centimeter op bij uw lichaamslengte. Voorbeeld: U bent 195 cm groot. U kunt dan het beste kiezen voor een matras 140x220. Een Pullman 140x220 matras wordt handgemaakt in de fabriek in Nederland.

Hardheid van uw matras 140x220

De verhouding tussen uw lengte en uw gewicht vertelt veel over de hardheid die u het beste past bij uw matras 140x220. In de duurzaamheidstabel kunt u zien wat het beste bij u past. Vindt u het lastig om hier zelf een keuze in te maken en heeft u behoefte aan extra advies? Bij een Pullman dealer maakt u snel en eenvoudig een afspraak. Zij geven u deskundig en persoonlijk advies en helpen u graag verder!

Uw matras 140x220 draaien en keren

Regelmatig draaien en keren zorgt voor een gelijkmatige slijtage van uw matras. Als u vaak keert van onder naar boven en van hoofd naar voeten geniet u langer van uw Pullman matras 140x220.

Een 140x220 matras onderhouden

Het is voor het behoud van de slaapkamer van belang om de kamer dagelijks te luchten. Zodra u wakker bent kunt u het beste alle ramen openen en gedurende een half uur alle lucht in de kamer verversen. Tijdens het verluchten mag het dekbed helemaal open en de hoofdkussens kunt u rechtop aan het hoofdeind zetten. Let wel op dat u het overdag en ’s nachts tijdens de koude wintermaanden niet te koud laat worden in uw slaapkamer. Teveel koude lucht in de slaapkamer kan te weinig vocht absorberen. Dit vocht dan in uw bedtextiel, matras en meubilair trekken. Dat voelt onaangenaam en klam en wilt u niet voor uw matras 140x220.

Een topdekmatras gebruiken voor uw matras 140x220

Geniet u graag van extra soepel ligcomfort? Dan is een topdekmatras een godsgeschenk. Met een topdekmatras wordt het ligcomfort soepeler, omdat u een topper gebruikt. Sommige mensen kiezen een topdekmatras om de vervelende naad tussen twee matrassen weg te werken, zodat ze op een aaneengesloten slaapoppervlakte te slapen. Als u een combinatie met een Pullman topdekmatras overweegt, raden we u aan om te kiezen voor een Colour uitvoering. Dit matras 140x220 is wat minder dik gemaakt en wordt in dezelfde meubelstof uitgevoerd als uw Pullman boxspring.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen