Pullman Original matras vierkant
Product price
Vanaf €1899

Original Elect

Ontdek ultiem comfort met de Original Elect. Met een rijkelijk gelatexeerde paardenhaarlaag, ervaart u elke nacht een optimale ventilatie en perfecte temperatuurregulatie. Dit matras is een ware verwennerij, voor een heerlijk ontspannen nachtrust, elke keer weer. Voel het verschil en geniet van pure luxe.

Vind een winkel
Original Evoke

Ontdek de Original Elect

De Original Elect biedt uitstekende ventilatie dankzij de gelatexeerde paardenhaarlaag. De kern bestaat uit de geavanceerde Triple Pocket InSide pocketveren, die een unieke schoudercomfortzone en volledige ondersteuning bieden. Met een bekleding van damast, behandeld met Sensity® en doorstikt met wol, zijde en katoen, is dit matras ca. 27 cm hoog en biedt het optimale comfort.

De zeer rijke laag paardenhaar in de Original Elect geven het matras een buitengewoon goed ventilerend vermogen waardoor vocht en warmte snel worden afgevoerd. Dit zorgt voor een goed bedklimaat en voor heerlijk ontspannen nachten.

Ontdek de Original Elect matras, een symbool van luxe en comfort met een hoogte van ca. 27 cm. De kern van deze matras heeft gezoneerde nageharde Triple Pocket InSide vering, rand tot rand geveerd, inclusief een unieke schoudercomfortzone voor optimale ondersteuning. De comfortlaag van gelatexeerd paardenhaar biedt natuurlijke veerkracht en ondersteuning. Het damast is behandeld met Sensity® voor langdurige frisheid en doorstikt met een mix van wol, zijde en katoen, wat zorgt voor een luxueus en ademend slaapoppervlak. Optioneel beschikbaar als anti-allergisch voor extra bescherming. Ambachtelijk genopt met luxe horizontale handgrepen en ventilatieroosters in de side stitch border, biedt de Original Elect matras niet alleen comfort maar ook een elegant design voor de beste nachtrust.

Maak de unieke ervaring compleet

Onze hoogwaardige nachtkastjes en hockers zorgen voor praktische oplossingen voor het opbergen of neerleggen van uw boek, wekker of bedlampje.

Subtiele verlichting onder uw bed komt in de vorm van Pullman Private Light; een lampje dat reageert op uw beweging. Zo vindt u gemakkelijk uw weg in het donker.

Bedlamp
Diverse voetenbanken
Hocker Terra Nova
Private Light
Ronde poten
Vierkante poten

De boxspring

Visionair George Mortimer Pullman creëerde in 1865 het concept voor de verende ondersteuning van bedden in treincoupés, die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor iedere boxspring. Het interieur veert over het totale bedoppervlak mee. Voor een ongekend comfort!

Het matras

De Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

Handgemaakt

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier.

Gezond slapen met Sensity

De tijk van de Goldline en Silverline matrassen zijn behandeld met Sensity® technologie: het damast en de elastische stretch dragen dankzij de behandeling met probiotica op natuurlijke wijze bij aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving.

Natuurlijke materialen

Pullman maakt gebruik van de beste natuurlijke materialen die bijdragen aan een ultieme nachtrust. Denk hierbij aan luxueus paardenhaar en natuurlatex in onze Silverline matrassen.

25 jaar garantie

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze bedden en het jarenlange plezier dat ze u zullen bieden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk. En ook op andere onderdelen krijgt u jarenlange garanties.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen